Castigatorul masinii oferite de Eva.ro – o noua sansa dupa accident

Fericitul Gabriel Popa, castigatorul masinii oferite in cadrul concursului Lumea Cafelei, a venit astazi sa-si ridice masina. In urma cu un an a fost implicat intr-un accident de circulatie destul de grav.

Fericitul Gabriel Popa, castigatorul masinii oferite in cadrul concursului Nescafe Lumea Cafelei, a venit astazi sa-si ridice masina. In urma cu un an a fost implicat intr-un accident de circulatie destul de grav. Masina s-a facut praf, dar el a scapat nevatamat. De atunci a ramas fara masina si, asa cum singur spune, nu mai spera sa-si achizitioneze alta.

"Nu am crezut nimic!"


Asta pana in ziua de 22 aprilie, cand a aflat ca va fi posesorul unui Fiat Grande Punto pe care culmea, nu da bani, il primeste drept premiu. "Eram la bunicul la tara cand au inceput sa sune telefoanele. Erau prietenii mei care ma anuntau ca am castigat masina.
Evident ca in prima faza nu am crezut nimic, insa apoi s-a confirmat"
, spune Gabriel Popa.

Si, pentru ca niciun noroc nu vine singur, in aceeasi saptamana, proaspatul student al Facultatii de Geodezie si Cadastru din Ramnicu Valcea, si-a gasit si loc de munca in domeniul pentru care se pregateste. "Am castigat aceasta masina in momentul in care aveam cea mai mare nevoie de ea. Acum, ca m-am angajat, ma voi duce cu ea la serviciu.", continua acesta.

Cu Daniela Crudu, in dreapta...


La cei 21 de ani pe care ii are, tanarul din Ramnicul Valcea este student in anul 1, a lucrat ca sofer la o firma de distributie din oras, dar si la un birou unde se fac cadastre si intabulari. Are permis de un an si jumatate si-si doreste sa faca multe drumuri cu masina pe care tocmai a castigat-o.
"Primul va fi cu siguranta in acest weekend", ne spune fericit castigatorul.

Desi ne-a marturisit ca are o prietena de mai bine de doi ani de zile, ne-am permis sa-l intrebam care este vedeta pe care ar plimba-o cu masina proaspat castigata. Raspunsul nu a intarziat sa apara... Daniela Crudu!

Spune despre el ca este un norocos, iar castigarea acestui concurs a fost cea mai buna dovada in acest sens. S-a inscris la concurs la indemnul prietenilor, dar si din dorinta de a-i ajuta pe acestia sa-si mareasca plantatia.
A strans opt cani, dar niciodata nu si-a inchipuit ca va castigat un premiu atat de important, iar acest lucru l-a facut sa creada pana in ultimul moment ca totul a fost o farsa.

Chiar m-a intrebat la un moment dat, in timpul discutiei, daca nu cumva este o farsa. Nu a fost, pentru ca astazi la pranz Gabriel Popa a plecat cu masina acasa. Un Fiat Grande Punto, rosu!

29 Aprilie 2010