Will şi Kate: 10 suveniruri stupide

29 Aprilie 2011
În această perioadă, multe companii s-au întrecut în realizarea de suveniruri inspirate de Nunta Regală dintre Kate şi Prinţul William. Unele dintre aceste suveniruri au reuşit chiar să dea în penibil, fiind stupide, fără pic de noimă. Iată 10 dintre ele.

Azi, urmăreşte live text pe Eva.ro începând cu ora 12.00

Kate şi Harry se căsătoresc

Această cană a fost creată de o companie chineză la începutul lunii martie 2011. Se ştie că după nuntă Kate, Will şi Harry vor locui împreună, dar este foarte clar că ea se va căsători cu Prinţul William. Însă nu şi pentru inventivii chinezi...Conform produsului scos spre comercializare, chinezii o cunosc doar pe viitoarea mireasă, nu şi pe viitorul mire, altfel nu ne dăm seama de ce ar fi schimbat fraţii între ei...

Suzete

Eşti îngrijorată că micuţul tău va începe să facă prea multă gălăgie în timpul ceremoniei Regale? Aceste suzete produse special cu ocazia nunţii lui Prinţului Will şi a lui Kate îl vor face să tacă foarte rapid pentru... 10 secunde.

Prezervative

Dacă vrei să te simţi prinţesă sau prinţ la fiecare orgasm, iată prezervativele realizate special pentru tine cu ocazia marelui eveniment. Sau mai ştii, la vederea fotografiei cu Will şi Kate pe ambalaj, s-ar putea să nu mai ajungeţi la Marele O...

Unghii speciale

Perfecte pentru nunta ta, nu-i aşa? Din păcate pentru tine, aceste "minunăţii" sunt disponibile doar în magazinele de suveniruri din Westminster, Londra. Ţi-ai cumpărat deja bilete de avion?

Ceai cu aromă de Will sau Kate

Ce poate fi mai plăcut decât să-ţi iei ceaiul alături de Will şi Kate? Cum ceai este băutură tradiţională în Anglia, nu se putea să nu existe ca suveniruri şi pliculeţe de ceai. Acestea sunt realizate de o companie din Germania.

Măşti "mortale"

Arată ca nişte fantome. Te înspăimântă, nu-i aşa? Adevărul că sunt siniştri. Interesant ar fi ca mulţimea ce va asista la nuntă pe străzile Londrei să poarte aceste măşti.

Lanţul de restaurante Papa John's a lansat o pizza având chipurile celor doi. Rochia şi voalul lui Kate sunt confecţionate din brânză şi ciuperci, iar costumul de nuntă al lui William conţine ardei şi salam.

Să-ţi ţină de frig...

Un frigider implimat cu feţele zâmbitoare ale celor doi... Cine şi-ar fi imaginat?

Kate şi Will îţi ţin de cald

A cam trecut iarna, dar cine ştie când vei pleca la ski şi vei avea nevoie de o pereche de mănuşi.. Acestea sunt realizate în Scoţia, manual, sunt de culoarea cămilei (o fi vreun apropo Camila, soţia lui Charles), iar textul şi inelul de logodnă sunt de culoare albastru-petrol.

Ceva de pus la...inimă

Asta dacă nu îţi e frică de imaginile de groază. Este o broşă special creată pentru acest eveniment.