Uni-k, colaborare cu un hip-hopper celebru in SUA

S-a stabilit de curand in Chicago si asa cum a promis va continua cariera muzicala desi se gandeste si la intemeierea unei familii.

Zilele trecute, Cristina Darha, cunoscuta publicului sub numele de Uni-k a lansat piesa “Bad Girl” in colaborare cu faimosul hip-hopper american Paperboy da Great, cel care a cantat alaturi de artisti de top precum Lil Wayne, Nicki Minaj and Rick Ross. Pentru aceasta piesa, artista a filmat si un clip, realizat de regizorul american Peoplez Sinatra, iar filmările au avut loc pe un luxos iaht, pe Lacul Michigan, dar și în centrul metropolei americane.

“M-am cunoscut cu PaperBoy prin George, iubitul meu.

Am mers la el in studio, a ascultat melodiile mele si fiind incantat de ce a auzit, am decis sa colaboram pentru cateva piese. “Bad Girl”, prima mea piesa lansata in SUA este compusa de Alegra Mendez. Videoclipul a fost filmat atat pe un yat pe Lake Michican dar si in Chicago pe Michigan Avenue, la aeroportul O'hare si intr-un club. Am lucrat cu o echipa de profesionisti, iar George, iubitul meu a fost cel ce s-a ocupat de absolut tot, fiind un bun manager. Sunt foarte fericita ca se implica si ma sustine in tot ceea ce fac”, a declarat Uni-k, artista ce a facut furori inca de la sfarsitul anilor 2000 cu piesele “Plec”, “Se duc clipele”, “O mie de ploi”.

https://www.youtube.com/watch?v=yOciprM-FY4