20 de actori care au jucat în filme împreună și au devenit prieteni pe viață

11 August 2021
Există convingerea că actorii tind să fie mai degrabă rivali decât prieteni.

Dar, acest lucru nu este neapărat adevărat, deoarece vedetele sunt oameni și oamenii au nevoie de prieteni la fel ca oricare dintre noi!

Iată 20 de actori care au jucat în filme împreună și care sunt prieteni apropiați în viața reală:

Tobey Maguire și Leonardo DiCaprio

Tobey și Leonardo s-au întâlnit la o audiție la sfârșitul anilor '80 și s-au împrietenit. Au împărțit marele ecran de multe ori, dar unele dintre cele mai bune apariții ale lor au fost în "Marele Gatsby".

Courteney Cox și Jennifer Aniston

După ce au jucat împreună în "Friends", Courteney și Jennifer s-au împrietenit în viața reală. Și nu e genul de prietenie în care se văd din când în când și își aduc cafeaua, sunt prietene de aproape 20 de ani. Jennifer chiar a invitat-o pe Courteney să fie domnișoară de onoare la nunta ei, iar Courteney a numit-o pe Jennifer nașa fiicei sale.

Matt Damon și Ben Affleck

Acești actori au fost prietenii Will și Chuckie din "Good will Hunting" și au jucat împreună în "Dogma", iar în viața reală sunt prieteni de mai bine de 35 de ani.

"Am crescut împreună", spune Matt Damon. "Am fost îndrăgositți de același lucru: actoria. Cred că ne-am hrănit reciproc cu obsesia celuilalt în anii cu adevărat formativi, importanți, care ne-au legat pe viață."

Penélope Cruz și Salma Hayek

Aceste frumuseți au fost parteneri în filmul "Bandidas". În viața reală sunt prietene de mai bine de 20 de ani. Penelope spune că atunci când nu aveau încă copii, se alintau reciproc "ouă", pentru că dormeau mult ca și cum ar fi ouă într-un cuib.

Brad Pitt și George Clooney

Acești actori s-au împrietenit în timpul filmărilor pentru "Ocean’s Eleven". Pitt și Clooney și-au dat seama atunci că simțul umorului lor era identic. Se spune că prietenia lor a fost aproape distrusă din cauză că Angelina Jolie nu a plăcut-o pe Amal Clooney. Dar, de când Brad este liber, se poate vedea cu familia lui George ori de câte ori dorește.

Tom Hiddleston și Chris Hemsworth

Acești băieți s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru "Thor". De fapt, Tom trebuia să joace rolul lui Thor, dar în cele din urmă, Chris a primit rolul. Acest incident nu i-a împiedicat pe actori să devină prieteni.

Tom a spus: "În timp ce filmam pentru Thor: The Dark World in Iceland, Chris și cu mine locuiam într-o căsuța la poalele unui vulcan. Am gătit mâncăruri gustoase, am discutat toată noaptea și am băut vin. Ne-am distrat foarte mult!"

Ashley Tisdale și Vanessa Hudgens

Aceste fete s-au întâlnit pe platourile de filmare de la "High School Musical" și au devenit cele mai bune prietene. Și-au petrecut împreună vacanțele de vară, s-au susținut reciproc și chiar și-au făcut tatuaje la același tatuator. De asemenea, Vanessa a fost domnișoară de onoare la nunta lui Ashley.

James Franco și Seth Rogen

Cei doi s-au împrietenit când filmau pentru "Freaks and Geeks". Ulterior, au mai împărțit platourile de filmare și pentru alte producții. În timpul liber, James și Seth parodiază vedetele precum Kim Kardashian și Kanye West.

Cameron Diaz și Drew Barrymore

Unii oameni cred că aceste actrițe s-au întâlnit în timp ce filmau pentru "Îngerii lui Charlie", dar Cameron și Drew s-au mai văzut într-o cafenea. Drew spune că Diaz este cea mai loială și de încredere prietenă.

Sandra Bullock și Ryan Reynolds

Ryan crede că "The Proposal", un film în care au jucat amândoi a avut succes datorită prietenei lor.

"Ne cunoaștem de atât de mult timp, încât este ca și cum am lucra în familie", a spus Reynolds.