Cum ar fi să-ţi începi dimineaţa aşa? Toastul sirenă, un nou trend pe Instagram

Poate ai crede că este vorba despre ceva plin de coloranţi, însă totul este natural şi fără chimicale! O bloggeriţă pasionată de mâncare a avut această idee care-ţi colorează dimineţile!

Toată nebunia a început de la Adeline Waugh, un stilist alimentar care a postat pe contul său de Instagram fotografii cu pâine prăjită în toate culorile curcubeului. Deşi la o primă vedere ai crede că ele conţin coloranţi sintetici, trebuie să ştii că toţi pigmenţii folosiţi sunt naturali, Adeline folosindu-se de spiruliă, turmeric, sfeclă roşie şi afine pentru a obţine aceste culori pastelate frumoase.

A fost suficient să posteze câteva fotografii care au ajuns să fie extrem de apreciate pe Instagram şi i-au adus o mulţime de fani.

Trendul "mermaid toast" a prins imediat pe Instagram! "Scopul meu este să apelez la alimente sănătoase cărora să le aduc un suflu nou şi să le fac mai apetisante şi pline de culoare", a declarat Adeline Waugh pentru revista Vogue.

Practic, Adeline mixează crema de brânză cu pulbere de spirulină, turmeric, afine, suc de sfeclă roşie sau portocale pentru a face un melaj inedit pe feliile de pâine.

Rezultatul este unul spectaculos şi îţi înseninează toată ziua.
Ai mânca aşa ceva?

27 Iunie 2017