Un weekend plin de evenimente!

Incepe weekend-ul acesta cu un festin gastronomic la Bucharest Food Festival. Dupa ce ai gustat din bucatele delicioase, mergi la un spectacol de dans, la Centrul National al Dansului, apoi la piesa de teatru "Comedia norilor", de la TNB.

Incepe weekend-ul acesta cu un festin gastronomic la Bucharest Food Festival. Dupa ce ai gustat din bucatele delicioase, mergi la un spectacol de dans, la Centrul National al Dansului, apoi la piesa de teatru "Comedia norilor", de la TNB.

Bucharest Food Festival


In perioada 21-24 mai are loc cea a doua editie a Bucharest Food Festival in parcarea Baneasa Shopping City. Vei gasi aici meniuri de la 10 restaurante si produse de la 70 de producatori autohtoni din asociatii precum Piata taraneasca si Bio Romania.

Pe langa ispitele acestora, la festival vor mai fi prezenti si producatori din Italia si Franta, cu produce specifice. Iar pe 23 mai se pune de un record la cea mai mare fasole cu ciolan, iar pe 24 mai se incearca cel mai mare bors de peste facut dupa o reteta traditionala.

Pe perioada festivalului, maestrii bucatari vor face demonstratii culinare si se vor tine o serie de work-shop-uri cu tema "55 de ani de gastronomie pe malurile Dambovitei – de la bulzul lui Bucur, la burger-ul lui Bill".

Biletul de acces costa 10 lei si cu acesta vizitatorii se pot inscrie la tombola festivalului.
Copiii sub 14 ani au intrarea gratuita.

"Poonarc" - spectacol de dans


Poonarc este un spectacol multidisciplinar: dans/vizual/multimedia. Implica artisti din Japonia, Romania si Statele Unite ale Americii, si are ca sursa de inspiratie creatiile cinematografice romanesti recente precum si o calatorie hiperrealista cu trenul pe ruta Cluj-Bucuresti. Din seria spectacolelor dans/instalatie "A Page Out of Order" (2001-2011).

Filme proiectate:
"Marfa si banii" (2001) de Cristi Puiu
"A fost sau n-a fost" (2006) de Corneliu Porumboiu
"Variations VII" (1966) de John Cage
"Before the Rain" (1995), de Milcho Manchevski; "Default Averted" (1975), de Rudy Burckhardt; Eesti, Waveves, Desert (2000-2006), de Jacob Burckhardt; Beach, Hand, Eye, Tears (2005), de Hiroki Oishi; Up and Down the Waterfront (1946), de Rudy Burckhardt
Toate fragmentele sunt folosite in spectacol cu acordul generos al autorilor.

Conceptie, design, coregrafie si regie: Yoshiko Chuma
Echipa creativa: Jacob Burckhardt, Ursula Eagly, Theo Herghelegiu, Kyoko Hirano, Jake Margolin, Rie Ono, Nick Vaughan, Ryuji Yamaguchi, Ioana Brasovean
Dansatori/actori: Yoshiko Chuma, Sorin Calota, Andreea Duta, Ursula Eagly, Theo Herghelegiu, Kristine Lee, Jake Margolin, Istvan Téglas
Muzica/voce: Sizzle Ohtaka, Koichi Makigami, Hiromu Motonaga, Tcha Limberger

Sambata, 23 mai, ora 20.00
Centrul National al Dansului
Sala Ronda

1801.ro iti propune pentru sambata, 23 mai:

Targ de antichitati taranesti
Nopti Albastre in Twice

"Comedia norilor", dupa Aristofan


O satira antica de o actualitate fierbinte, in regia lui Dan Tudor, în care rationamentul strâmb si judecata nedreapta falsifica realitatea, pervertesc valorile, ocolesc adevarul si legea.

Distributia:

Strepsiade - Alexandru Bindea; Socrate - Mircea Albulescu; Fidipide - Razvan Oprea; Corul norilor - Ileana Stana Ionescu, Simona Bondoc, Oana Vânatoru, Afrodita Androne, Raluca Petra, Victoria Dicu; Corifeul: Ovidiu Cuncea; Rationamentul drept: Monica Davidescu; Rationamentul nedrept: Ilinca Goia; Pasias: Dragos Ionescu; Aminias: Andrei Duban; Sluga lui Strepsiade: Silviu Oltean; Discipolii lui Socrate: Eduard Adam; Mihai Calota; Daniel Badale; Axel Moustache.

"Comedia norilor", dupa Aristofan
Locatie: Sala Mare
Duminica, 23 mai, ora: 19:00
Pret bilete: 30 RON, 25 RON, 16 RON, 6 RON

Sursa foto: tnb.ro

Pentru duminica, 1801.ro iti propune urmatoarele evenimente:

A Hardcore Sunday in Fabrica
Staff Party