Un weekend activ, cu teatru si muzica!

Vineri, 13 iunie, simte bucuria de a trai, alaturi de "Mamouret", la Teatrul Bulandra; sambata, 14 iunie, danseaza pe ritmuri antrenante cu DJ Charlie Edwards, la Turabo Society Club...

Vineri, 13 iunie, simte bucuria de a trai, alaturi de "Mamouret", la Teatrul Bulandra; sambata, 14 iunie, danseaza pe ritmuri antrenante cu DJ Charlie Edwards, la Turabo Society Club, iar duminica, 15 iunie, delecteaza-te cu doua piese de teatru scurt - "Crize" si "Ultima zi a unui condamnat la moarte", la Centrul Cultural al M.I.R.A.

"Mamouret" de Jean Sarment


In viziunea regizorului Dinu Cernescu, "Mamouret" este "o piesa despre dragoste, despre bucuria vietii, indiferent de varsta, o piesa blanda. Un spectacol simplu, normal, punand in prim-plan actorii si povestea piesei".

Autorul piesei, Jean Sarment, spunea despre ea in 1941: "Am adus pe scena o poveste care ii poate emotiona pe toti cei care, dincolo de ironia defensiva, si-au pastrat inima tanara si vesela. O piesa comica, clara si aerisita, in care finalul este aidoma inceputului, inchizand cercul".

Cu: Tamara Buciuceanu, Ion Cocieru, Serban Pavlu, Ioana Macaria, Manuela Ciucur, Teodor Danetti, Gheorghe Ifrim, Daniela Nane, Mihai Verbitchi, Marius Chivu, Ilinca Manolache, Alexandra Murarus, Silviu Geamanu, Domnita Constantiniu, Dumitru Anghel si Andrei Runcanu.

"Mamouret" de Jean Sarment
Regia: Dinu Cernescu
Vineri, 13 iunie 2008, ora 19.00
Teatrul Bulandra - Sala Izvor
Pret bilete: 21,20 lei, 10,60 lei (redus)
Sursa foto: www.bulandra.ro

DJ Charlie Edwards la Turabo Society Club


Turabo Society Club prezinta cel mai tanar DJ din circuitul Hed Kandi: Charlie Edwards.

Influentat de nume precum Morillo, Sanchez, MYNC Project, Tim Deluxe si X press 2, Charlie Edwards este considerat cel mai popular si inventiv DJ din circuitul Hed Kandi.

El s-a alaturat lui Hed Kandi in vara lui 2005, cand a realizat cu succes doua rezidentiate in Ibiza. A cantat in locuri recunoscute la nivel mondial, precum Divno Ibiza, Pacha London sau Gatecrasher Sheffield.

Hed Kandi, infiintata in 1999, a evoluat de la stagiul de inceput (brand de compilatie) la ceea ce reprezinta astazi: casa de inregistrari, show radio si multe altele. Cu peste 60 de albume la activ, un numar bogat de artisti protejati si trei piese in "Top Ten UK", dar si in "Top 40 Hits", Hed Kandi s-a remarcat astfel la nivel international. Muzica de club oferita poate fi descrisa drept "vocal house, soulful house, US garage si glittering disco".

Concert-reprezentatie DJ Charlie Edwards
Sambata, 14 iunie 2008, orele 23.00
Turabo Society Club
Sursa foto: www.turabo.ro

"Crize" si "Ultima zi a unui condamnat la moarte" la Centrul Cultural al M.I.R.A.


"Crize" de Mihai Ignat este o acida parodiere a relatiilor de tip matrimonial. Surprinde astfel viata in cuplu, inainte si dupa marele pas "pana cand moartea ne va desparti".

"Ultima zi a unui condamnat la moarte" de Victor Hugo prezinta drama unui condamnat la moarte, ce razbate prin framantarile omului care isi vede capatul drumului. Piesa surprinde vise, sperante si indoieli - toate adunate intr-un strigat catre Dumnezeu.

"Crize"
Prezinta membrii trupei de teatru InDArt: Bogdan Gagu, Silvia Simion si Dan Simion
Regia artistica: Simona Draghici

"Ultima zi a unui condamnat la moarte"
Dramatizare de Bogdan Gagu, alaturi de membrii trupei de teatru InDArt: Silvia Simion, Alexandra Popa, Teodora Iordache
Regia artistica: Bogdan Gagu si Dan Simion

Centrul Cultural al M.I.R.A. - Sala Nichita Stanescu
Strada Mihai Voda 17, Bucuresti
Duminica, 15 iunie 2008, ora 18.00
Sursa foto: www.c-cultural.ro