"Teleportati in adolescenta" sau "Dragostea dureaza 3 ani"?

Acestea sunr doua dintre propunerile noastre, in ceea ce priveste timpul tau liber, pentru ziua de luni, 31 mai. Cea de-a treia este concertul "13 Most Beautiful Songs la TIFF 2010". Dar sa le luam pe rand...

Acestea sunr doua dintre propunerile noastre, in ceea ce priveste timpul tau liber, pentru ziua de luni, 31 mai. Cea de-a treia este concertul "13 Most Beautiful Songs la TIFF 2010". Dar sa le luam pe rand...

"Teleportati in adolescenta"
este o comedie care ii aduce in prim-plan pe Adam, Nick, Jacob si Lou, patru barbati trecuti de 30 de ani, care au fost cei mai buni prieteni in perioadaliceului, dar pe care destinul i-a despartit mai multi ani. Fiind frustrati de modul in care au evoluat existentele lor ca adulti si nostalgici dupa adolescenta lor plina de aventuri si buna dispozitie, barbatii se reunesc la o cabana de ski din Pine Valley Lodge si incearca sa readuca in actualitate acele vremuri.

Oare o sa le iasa?

Corso
Luni, 31 Mai 2010 - 11:00 13:00 15:00 17:00 19:30

Hollywood Multiplex
Luni, 31 Mai 2010 - 16:30 18:45


"Dragostea dureaza 3 ani", o piesa de teatru post moderna, recomandata spectatorilor dezinhibati si lipsiti de prejudecati. Un spectacol neconventional, care anuleaza limita dintre actori si spectatori. De fapt nu e un spectacol, e viata fiecaruia", declara regizorul piesei Chris Simion. Din distributie fac parte Cristi Iacob, Adriana Trandafir, Gabriela Iacob, Vitalie Bichir, Ioana Marchidan.

Piesa se joaca la Villa Rodizio, incepand cu ora 20.00.
Pret bilet: 25 lei.

La final haide sa vorbim despre concertul "13 Most Beautiful Songs la TIFF 2010".
La cea de-a noua editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), publicul festivalier va avea parte de un eveniment de senzatie.

In seara zilei de 31 mai, de la ora 20.30, sala Auditorium din cadrul UBB va gazdui un experiment audio-vizual cu totul inedit: 13 Most Beautiful Songs... a Soundtrack for Andy Warhol's Screen Tests, un proiect initiat si sustinut de cunoscutul pianist si compozitor de jazz Lucian Ban (SUA/Romania), In colaborare cu Mat Maneri (SUA), Silent Strike (Romania) si Dan Basu (Romania).

31 Mai 2010