Evenimente pentru ziua de miercuri

In cele ce urmeaza va vom prezenta o parte dintre evenimentele la care puteti participa la mijloc de saptamana. De la inceput pot sa va spun ca o sa aveti parte de putin teatru, dar si de muzica buna.

Asadar, miercuri 21 aprilie in club Mojo the Brit Room, va avea loc concertul celor de la trupa The Division of Joy. Este vorba despre un tribut adus grupului britanic post punk Joy Division si a luat fiinta in 2009 la initiativa lui Gabi Andries, un inginer de sunet cu antecedente in rockul romanesc. Acesta ii are alaturi pe Augustin bas membru al trupei The Amsterdams, Jean chitara de la Dekadens (AB4 , Zebre), Andrei Two Face Nation (Senzor, Loredana , Damian Draghici). Set listul contine exclusiv piesele trupei Joy Division in mare parte, dar si variante moderne preluate de la trupe ca The Killers, Therapy, Girls against Boys.

De asemenea, daca vrei sa te destinzi poti ajunge si la Karaoke Party din Maya.

In fiecare miercuri de la ora 20:30, veselie maxima, shot-uri uimitoare, surprize si tot ce va doriti pana dimineata in zori intr-un cadru racoros si prietenos departe de caldura de afara, de criza si de griji. Intrare libera.

Daca va gandeati sa mergeti la un concert extraordinar, iata care este oferta:

Il BARBIERE Di SIVIGLIA
RECITAL DE PIAN

Nici teatrul nu se lasa mai prejos:

CENUSAREASA
MARIA-SA... MAGARUL

20 Aprilie 2010