Ce faci joi?

Iti propunem sa iti faci planuri pentru vacanta, la Targul de vacante, sa te relaxezi la o fiesta Espanola si sa razi la karaoke cu heliu.

Iti propunem sa iti faci planuri pentru vacanta, la Targul de vacante, sa te relaxezi la o fiesta Espanola si sa razi la karaoke cu heliu.

"Cinci femei de tranzitie", de Rodica Popescu Bitanescu


Cu: Aimee Iacobescu, Magda Cernat, Rodica Popescu Bitanescu, Vivian Alivizache, Tania Popa

"Cinci femei de tranzitie", de Rodica Popescu Bitanescu
TNB - sala Amfiteatru
Joi, 6 mai, ora 19:00
Durata: 1h40'
Pret bilete: 30 lei, 25 lei, 16 lei (redus)


Capete Infierbantate


Spectacol de teatru documentar, desfasurat in cadrul proiectului 13-15 iunie 1990.

13-15 iunie 1990 este un proiect de cercetare si performare a istoriei recente, propunand spectatorilor sa participe la un act de retrocedare a memoriei colective si subiective.

Evenimentele din zilele de 13-15 iunie 1990 au marcat o perioada de disensiuni socio-politice majore cu efecte in devalorizarea democratiei romanesti, fragil instituite, in polarizarea societatii civile si in alterarea spiritului civic. Proiectul are la baza metoda documentarii prin interviu si prin arhivarea datelor si rapoartelor care contin referinte la evenimentele din 13-15 iunie.
Proiectul are doua componente: spectacolul de teatru documentar si o arhiva audio-video informala de interviuri realizate cu actanti ai evenimentelor, de la liderii miscarii “Piata Universitatii” la lideri politici, persoane ranite sau arestate, mineri.

Spectacolul Capete infierbantate reactiveaza in constiinta publica un calup de istorie vie, din perspectiva actorilor sociali implicati in evenimente. Adevarul despre aceste evenimente este suma punctelor de vedere, de cele mai multe ori contradictorii si imposibil de redus la o unica perspectiva.

Capete Infierbantate
Centrul de Introspectie Vizuala
5 - 9 mai 2010
Capete Infierbantate
Text: Mihaela Michailov
Performer: Alexandru Potocean
video: Cinty Ionescu
sound: Catalin Rulea
scenografia: Adrian Cristea
regia: David Schwartz.

Fiesta Espanola


Savureaza specialitatile culinare ale Spaniei pe muzica live, alaturi de invitatii serii si de DJ-ul Hard Rock Cafe.  Meniul serii va cuprinde Gazpacho, Ensalada de Apio y Oliva, Pollo al Ajillo, Patatas con Pimento, Escalivadas, Flan si, bineinteles, Sangria.

Fiesta Espanola
Hard Rock Cafe
Joi, 6 mai, ora 20:00
Intrarea este libera.

Karaoke cu Heliu


Premiile si rasul sunt din partea casei.

Karaoke cu Heliu
HasHas coffee & lounge
Joi, 6 mai, ora 21:00


Targ de Vacante


Romaero Baneasa este gazda celui de-al doilea mare eveniment organizat de ANAT in Bucuresti, Targul de Vacante. Urmand sa se desfasoare pe o suprafata bruta de 3000 mp (1400 mp utili), targul, deschis imediat dupa inceperea sezonului estival pe Litoralul Romanesc, va reuni o serie de oferte atractive si avantajoase pentru vizitatori.

Targ de Vacante
Romaero
joi, 6 mai - duminica, 9 mai, intre orele 11.00 - 18.00
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă