Horoscop: Ce destinaţie de vacanţă ţi se potriveşte în funcţie de zodia ta

8 Aprilie 2013
Nativa din Berbec ar trebui să viziteze Florenţa. Vezi care este locul din lume care ţi se potriveşte cel mai bine, în funcţie de zodia ta, şi pe care ar trebuie să-l vizitezi cel puţin o dată în viaţă.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Eşti o persoană aventuroasă, activă şi impulsivă. Zodia ta reprezintă începuturile, iniţiativa, iar ce alt loc ţi se potriveşte mai bine decât oraşul din care a început Renaşterea? Este vorba despre Florenţa. Acest oraş italian îţi oferă diversitatea de a care ai nevoie, prin cultura, arhitectura şi istoria sa.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurul este recunoscut pentru perseverenţa şi stabilitatea sa, dar şi pentru capacitatea de a depăşi orice obstacol. De asemenea, nativii din taur iubesc luxul şi au o atracţie deosebită faţă de artă. De aceea, locul care ţi se potriveşte cel mai bine este Dublin. Vei descoperi elementele istorice, îmbinate cu arta modernă.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt activi, inteligenţi şi mereu cu un pas înainte. Adoră să facă parte din mulţime, să fie în mijlocul acţiunii, unde este agitaţia mai mare. Iar oraşul care li se potriveşte cel mai bine şi le oferă toate acestea este San Francisco, locul unde s-a născut "generaţia beat". Îţi poţi petrece timpul explorând oraşul, cunoscând oameni interesanţi şi bucurându-te de viaţa muzicală foarte variată.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Racul este un semn sensibil, cu o imaginaţia debordantă şi o dorinţă puternică de siguranţă, dar şi de aventură. Veneţia, oraşul romantismului, este ideal pentru nativii din rac. Plimbă-te pe aleile misterioase şi lasă-ţi fantezia să zburde. Nu uita să-ţi iei şi iubitul, pentru că o plimbare romantică cu gondola este obligatorie!

Leu (22 iulie - 22 august)

Leul este un semn puternic, teatral şi creativ. Destinaţia perfectă pentru tine este Praga, cel mai important oraş din zona cunoscută în trecut ca Boemia. Este un centru cultural, artistic şi muzical de referinţă, în care te vei simţi excelent. Clădirile impozante se potrivesc stilului tău grandios şi cu siguranţă le vei adora!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt organizate, adesea retrase şi perfecţioniste. Parisul, cu frumuseţea sa pitorească şi numerosele atracţii turistice, restaurantele renumite şi muzeele senzaţionale este ideal pentru tine. Îţi place frumuseţea clasică, iar Parisul îţi oferă exact ceea ce îţi doreşti!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţele sunt recunoscute pentru farmecul lor, firea lor sociabilă şi dragostea pentru frumos. Îţi place să te bucuri de lux, de tot ceea ce este mai bun, iar Copenhaga, cunoscut drept oraşul care oferă cea mai bună calitate a vieţii, este ideal pentru ca tu să te simţi excelent.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este semnul reprezentativ pentru tot ceea ce înseamnă misticism, ştiinţe oculte şi mistere. Iar New Orleans, oraşul cu cea mai bogată cultură ocultă este destinaţia perfectă pentru tine. Vei afla totul despre voodoo, magie, dar vei putea să te bucuri şi de legendara viaţă muzicală a acestui oraş.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt persoane care au spiritul liber, reprezintă independenţa şi aventura extremă. Dorinţa ta de cunoaştere este satisfăcută în Berlin, unde vei avea ocazia să te "întâlneşti" cu istoria care te pasionează atât de mult, dar şi să te bucuri de viaţa de noapte incendiară.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Capricornii sunt rezervaţi, retraşi, îşi fac mereu strategii şi sunt orientaţi către obiective clare. Zodia ta reprezintă ascensiunea, iar Montreal, Quebec, este destinaţia ideală pentru tine. Intri în contact cu viaţa socială activă, cu diversitatea culturală, dar şi cu peisajul natural de vis.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt independenţi, libertini şi activi. Sunt vizionarii zodiacului. Destinaţia perfectă pentru tine este Stockholm, Suedia, un oraş recunoscut pentru frumuseţea sa arhitecturală, dar şi naturală. Ospitalitatea suedezilor te va incânta, iar diversitatea culturală şi artistică sunt perfecte pentru a-ţi încânta toate simţurile.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Zodia peşti reprezintă spiritualitatea. Eşti intuitivă, ai o imaginaţie debordantă, mistică, iar atracţia ta pentru religie şi împlinire spirituală te poate conduce către cele mai vechi şi interesante oraşe din lume. O destinaţie care îţi poate satisface aceste nevoi este Casablanca, din Maroc. Istoria acestui loc şi misterul în care este învăluit te vor atrage ca un magnet şi te vor încânta peste măsură.