Toţi bărbaţii buni sunt luaţi. Ghinion, nu m-am ales şi eu cu unul

Aş vrea să ştiu dacă există vreun manual din care să descopăr secretul de a găsi un bărbat bun care nu e luat. Sunt dispusă să plătesc. O prietenă mi-a spus că ar trebui să cresc unul

Există vreo carte cu secrete din care poţi învăţa cum să descoperi un bărbat bun? N-am noroc decât de rataţi. Nu ştiu, poate mă uit doar la felul cum arată, dar naiba să mă ia, unele au reuşit să dea şi peste unii sexy, dar şi de treabă.
Bărbaţii cu care ies nu au niciun gând să se însoare, nu vor să muncească şi nu vor copii. În general, sunt pasionaţi de jocuri video, de bere, de meciuri de fotbal şi de maşini pentru care n-au bani.

Din acest motiv, relaţiile mele sunt foarte scurte pentru că nu am un salariu atât de mare încât să-mi permit un ”toy boy”.
Am 27 de ani şi sper să dau şi eu peste unul care, chiar dacă nu e frumos de pică, să nu stea hainele pe el ca pe umeraş sau să nu vadă la televizor din cauza burţii şi, în plus, să aibă un loc de muncă, să-i placă şi lui să stea pe acasă, să meargă la un film, la un concert, să poată purta o conversaţie.
Hai, gata, cred că cer prea mult. În fine, poate să fie mut!

Valentina