Sex antiînşelat: 8 trucuri ca să nu plece la alta

"Iartă-mă, draga mea! A fost un moment de slăbiciune. Sex şi nimic mai mult!" Aşa se scuză bărbaţii când sunt prinşi pe picior greşit. Ei încearcă să transforme aventura într-un accident nefericit, dar realitatea e alta. "Niciun bărbat nu înşală accidental", spune Greg Behrendt.

"Iartă-mă, draga mea! A fost un moment de slăbiciune. Sex şi nimic mai mult!" Aşa se scuză bărbaţii când sunt prinşi pe picior greşit. Ei încearcă să transforme aventura într-un accident nefericit, dar realitatea e alta. "Niciun bărbat nu înşală accidental", spune Greg Behrendt, autorul cărţii "He's Just Not That Into You". Bărbaţii înşală din anumite motive. Iniţial există o tentaţie, iar bărbatul are de ales: să-i reziste sau să-i cedeze.

Dacă vrei să-i insufli iubitului tău voinţa de a rezista în faţa oricărei tentaţii, află că o poţi face. Trebuie să conştientizezi care sunt motivele pentru care înşală bărbaţii, deci să vezi cum se nasc tentaţiile, iar mai apoi să le anihilezi.

Înainte de toate, află că infidelitatea poate avea o explicaţie evoluţionistă. Antropologul Helen Fisher susţine că oamenii îşi sunt fideli unul celuilalt, dar pentru o perioadă limitată de timp. "Oamenii îşi asumă responsabilitatea de a se implica în relaţii monogame, dar ele se destramă, în mod natural, după aproximativ 4 ani. De ce? E nevoie de 4 ani pentru ca femeia şi bărbatul să facă un copil, iar copilul să supravieţuiască fără grija constantă din partea mamei." În acest moment începe tentaţia de a înşela, iar tentaţia poate fi mai mare decât sentimentul de responsabilitate trăit la început.

Potrivit antropologului, poţi împiedica aventurile iubitului tău cu alte femei, dacă îi îndeplineşti două nevoi primordiale, moştenite din strămoşi, nevoi care sunt valabile şi astăzi: nevoia de sex şi nevoia de apreciere.

Ţine cont de motivele principale pentru care înşală bărbaţii şi află care sunt trucurile sexy cu care înlături aceste motive şi reduci tentaţiile la zero!

Bărbaţii înşală pentru că vor ceva nou în plan sexual


1. Tachinează-l!

Cel mai comun motiv pentru care înşală bărbaţii este faptul că sunt ispitiţi de lucruri noi. Desigur, nu-i o scuză să înşeli din plictiseală, dar adevărul e că uneori rutina îşi spune cuvântul. Ca să o înlături, Lora Somoza, expert în sex şi relaţii, te sfătuieşte să-i oferi partenerului tău varietate în dormitor. Nu, nu e cazul să faci sex agăţată de lustră, dar e important să-ţi pui imaginaţia la contribuţie. Specialistul consideră că tachinările sunt o armă foarte puternică, care menţin treaz interesul bărbaţilor pe termen lung.

Iată ce truc sexy îţi propune specialistul: dimineaţa, când iubitul tău se spală pe dinţi, atinge-i zona intimă sau, dacă eşti mai dezinhibată, fă-i sex oral, preţ de câteva secunde, după care spune-i să vină acasă repede diseară. Somoza crede că, folosind acest truc, iubitul tău se va gândi la tine toată ziua şi se va grăbi să ajungă acasă. Aşadar, nici vorbă de alte femei!

2. Nu-i cenzura fanteziile!

Cum mai variezi lucrurile în dormitor? Experimentând, desigur! Ori de câte ori iubitul tău îţi propune ceva nou, nu te grăbi să-i judeci fanteziile. Încearcă totul măcar o dată, ca să vezi cum e, înainte de a spune nu. Aceasta este dorinţa secretă a bărbaţilor.

Bărbaţii înşală pentru că au fost atraşi de altă femeie


3. Fii sexy în ochii lui!

Ochii văd, inima cere... Ştim că bărbaţilor le stă în instinct să întoarcă privirea după ceva frumos. Unele aventuri încep dintr-o atracţie puternică. E greu să previi astfel de accidente, dar scazi riscul lor, dacă încerci să rămâi atrăgătoare pentru iubitul tău. Aşa că surprinde-l cu apariţii sexy, nu neapărat în dormitor, dar ori de câte ori ieşiţi în oraş doar voi doi. Chiar dacă sunteţi de mult timp împreună, cheamă o prietenă acasă şi roag-o să te ajute să te găteşti pentru întâlnire, exact ca în adolescenţă.

Bărbaţii înşală pentru că nu sunt apreciaţi de parteneră


4. Complimentează-l!

"Eram căsătorit cu soţia mea de 4 ani când am înşelat-o. N-am înşelat-o cu vreun topmodel. Cealaltă femeie era pur şi simplu foarte prietenoasă. Flirta cu mine, îmi acorda atenţie, îmi spunea cât de mult mă doreşte şi chiar m-a făcut să mă simt ca un zeu. E greu să rezişti unei astfel de femei, când te duci acasă, iar soţia nu-ţi vorbeşte decât de facturi şi curăţenie.", povesteşte un bărbat. Ai înţeles ideea, nu?

Ok, e foarte adevărat că femeile sunt mai responsabile uneori, iar bărbaţii trăiesc de azi pe mâine, dar dacă încerci să faci militărie cu iubitul tău, exact asta va deveni şi căsnicia voastră ulterior. Deci nu vorbim de o căsnicie prea sexy. Uităm să formăm un cuplu şi devenim parteneri de viaţă, care nu fac nimic altceva decât să-şi împartă responsabilităţi între ei.

Dacă ţii la iubitul tău şi nu vrei să te înşele, arată-i-o! Şi bărbaţii au nevoie de complimente precum "Cât de sexy eşti!", precizează doctorul Ava Cadell. Odată ce aud aceste cuvinte din gura iubitei, nu vor mai căuta validare în braţele altor femei.

5. Fă-i avansuri indecente!

Când o femeie "se dă" la un bărbat şi îi face un apropo sexual, reacţia bărbatului este şi fizică. Penisul său se vascularizează mai tare, iar acest fenomen îi provoacă o excitaţie. Aşadar, fii tu cea care trezeşte aceste reacţii la iubitul tău! În acest fel, dacă o altă femeie îi va face la rândul ei complimente, iubitul tău nu se va mai simţi atât de flatat şi tentat să dea curs avansurilor.

6. Dă frâu liber reacţiilor vulcanice în pat!

Un alt mod de a-l complimenta pe iubitul tău este să-i dai de înţeles că adori prestaţia lui din timpul sexului, evident, dacă e cazul. Manifestările pasionale, zgomotase, îl fac să se simtă cel mai tare, iar acest sentiment anihilează orice curiozitate de a încerca tehnicile sale şi cu altă femeie.

Bărbaţii înşală din cauza stresului


7. Fără certuri şi discuţii despre bani în pat!

Un alt motiv care îi împinge pe domni să înşele este... stresul. Când viaţa iubitului tău devine o sursă constantă de griji, tendinţa lui va fi să o uşureze cu orice îi poate creşte adrenalina şi starea de bine. Ori sexul murdar, interzis pare a fi antidotul perfect. Aşa i se înfiripă dorinţa de a avea o aventură sexuală! Ca să îl lecuieşti de astfel de gânduri, încearcă să îi oferi iubitului tău clipe sexy când vă aflaţi în pat, atât dimineaţa, cât şi seara. Primele momente din zi şi ultimele, care vă prind negreşit în pat, n-ar trebui să fie tensionate. Ele ar trebui să fie pline de afecţiune şi erotism. În acest fel îi oferi iubitului echilibrul emoţional de care are nevoie şi nu va fi tentat să caute plăceri de moment.

Bărbaţii înşală pentru că vor o nouă provocare


8. Fă-l gelos!


Alteori, bărbaţii înşală pentru că simt nevoia să "fugărească" din nou o femeie, aşa cum o făceau în "tinereţe". Vănătoarea le stă în instinct, aşa că nu înceta să joci rolul prăzii cu iubitul tău, chiar dacă sunteţi de mult timp împreună. Pe lângă tachinare, truc de care îţi povesteam la început, încearcă şi acest instrument fin de manipulare: trezeşte-i gelozia! Arată-i că există alţi bărbaţi interesaţi de tine. Arată-i că eşti o femeie independentă. El trebuie să înţeleagă că stai cu el pentru că încă vrei asta, nu pentru că eşti nevoită. Aşa că doar de el depinde să te ţină lângă el pentru totdeauna! Nu-i va mai sta gândul la alte femei!