Top 10 cele mai frumoase pisici din lume. Sunt superbe!

Pe câteva le-am admirat deja pentru că au devenit vedete pe internet, dar mai sunt şi alte pisici care au fost au intrat în topul celor mai frumoase feline din lume.

Pisicile se numără printre cele mai îndrăgite animale de companie. Ştim că toate pisicile sunt frumoase, însă unele au pur şi simplu ceva special. Nu te poţi opri din a le admira! Pisicile din topul realizat de BoredPanda au câte ceva aparte, fie că te pierzi în ochii albaştri sau admiri blana de o frumuseţe rară.

Priveşte-le şi admiră-le!

Locul 10

Locul 9

Locul 8

Locul 7

Locul 6

Locul 5

Locul 4

Locul 3 - Coby

Coby The Cat a strâns milioane de fani pe internet, toată lumea admirându-l pentru ochii albaştri în care pur şi simplu te pierzi.

De un alb imaculat la blăniţă şi cu ochii mari albaştri, Coby stârneşte imediat simpatia oricui şi rămâi uitându-te fascinat la pozele lui.

Din descrierea pe care i-au făcut-o stăpânii aflăm că motanul Coby iubeşte carnea de ton, adoră să fure păturile atunci când stai mai bine la căldurică şi se amuză cu răţuştele de jucărie atunci când face baie.

Privirea expresivă şi de un albastru fascinant i-a adus imediat o mulţime de simpatizanţi pe reţelele de socializare, care îi urmăresc fiecare mişcare pe care o face. Dar cum îi place să pozeze, Coby se foloseşte de ochii lui expresivi pentru a ajunge direct la inima oricui. 

Locul 3 - Smoothie

Smoothie a cucerit internetul cu ipostazele ei, iar datorită expresivităţii ei a strâns rapid milioane de fani în lumea virtuală. Este cea mai fotogenică pisică din lume!

Smoothiethecat este contul ei de Instagram şi are deja o armată de fani care o urmăresc. Stăpâna sa o pozeaă în toate poziţiile posibile şi imposibile, însă ce să vezi că Smoothie dă bine din toate unghiurile. Nu acelaşi lucru se întâmplă atunci când ne facem câte o fotografie şi ştii cât de greu este să obţii un unghi perfect care să te avantajeze.

Locul 1 - Thor

Are ochi de culoarea smaraldului și blană strălucitoare. Noua vedetă a internetului, Thor, este o pisică bengaleză energică și afectuoasă, cum o descrie stăpânul ei. Asemănarea izbitoare cu un tigru a făcut-o celebră, iar fotografiile și clipurile postate pe internet de stăpânul ei au devenit virale pe internet.