Un decor pretios cu bani putini!

Ti-e teama sa nu faci o greseala in privinta culorilor? Incearca mostre de vopsea sau textile in diverse culori, lipite provizoriu pe mobila deja existenta.
1. Ti-e teama sa nu faci o greseala in privinta culorilor? Incearca mostre de vopsea sau textile in diverse culori, lipite provizoriu pe mobila deja existenta. Putinul timp pe care ti-l petreci analizand aceste mostre te va ajuta sa alegi stilul potrivit pentru decorare. Este posibil sa descoperi ca unele culori arata minunat la lumina lampii, dar sunt prea greu de suportat la lumina zilei. Cel mai bun mod de a afla este sa experimentezi!

2. Ti-e greu sa vezi imaginea de ansamblu? Daca nu esti sigura cum va aparea intregul, incearca sa alcatuiesti un colaj cu toate mostrele de materiale, vopsele si tapet.
Ia-l cu tine atunci cand mergi la cumparaturi sau chiar la o cafea cu prietenele. O imagine face, intr-adevar, cat o mie de cuvinte!

3. Tendintele apar si dispar, astfel incat trucul este sa iti descoperi propriul stil, care va trece testul timpului. Un mod facil de a face acest lucru este sa alegi o culoare neutra pentru elementele de mari dimensiuni, cum ar fi canapelele, covoarele si alte piese de mobilier.

Daca iti plac ultimele culori la moda, verde-lime si gri, introdu aceste culori in decor prin detalii mici, care sunt usor de schimbat: vaze, perne, rame pentru fotografii.
Anul urmator, cand moda verdelui-lime va fi trecut, poti introduce accesorii cu noile culori in trend, cu minime cheltuieli.