Paranormal: "Mama mi-a distrus viaţa cu vrăjitoarele!"

Mama a făcut prostia să meargă la o ghicitoare care a păcălit-o că îmi dezleagă cununiile, şi mai rău mi-a făcut. Am 30 de ani şi nu reuşesc să mă apropii de niciun bărbat. Nu numai că nu sunt măritată, dar nu reuşesc să am nici măcar o relaţie normală cu cineva pentru mai mult timp. Sunt blestemată.
Mama a făcut prostia să meargă la o ghicitoare care a păcălit-o că îmi dezleagă cununiile, şi mai rău mi-a făcut. Am 30 de ani şi nu reuşesc să mă apropii de niciun bărbat. Nu numai că nu sunt măritată, dar nu reuşesc să am nici măcar o relaţie normală cu cineva pentru mai mult timp. Sunt blestemată.

Până să ajungă mama la ghicitoarea asta eram o tânără normală, aveam puţin peste 20 de ani şi mă gândeam mai mult la facultate decât la bărbaţi. Mama era, însă, preocupată să mă mărite, şi după câteva încercări eşuate, cu diverşi pretendenţi, a decis că trebuie să ajute un pic soarta. Împreună cu o mătuşă au mers undeva în Colentina, la o ghicitoare care se autointitula fiica nu ştiu cărei Omide sau altă vrăjitoare celebră.
Nu mi-a spus imediat când a făcut-o, dar s-a întâmplat că la scurt timp după vizita ei la ghicitoarea asta eu să mă simt rău. Am fost internată în spital, dar părea că nimeni nu ştia ce boală am, de ce mă simţeam rău şi continuam să mă simt aşa în ciuda tuturor analizelor care-mi indicau o stare bună de sănătate.

Mama s-a dus din nou la ghicitoare şi i-a spus că ceea ce făcuse ea mă îmbolnăvise. Ghicitoare se pare că ştia asta, şi era pregătită cu alt „pachet de servicii” pentru mama. I-a cerut să-i aducă nişte lucruri personale de-ale mele, să plătească mai mulţi bani şi apoi i-a dat o sticluţă cu un ulei ca să mă ungă când dorm, prin anumite părţi ale corpului.

Mama a făcut întocmai ce i-a indicat ghicitoarea, până când, într-o seară, m-am trezit cu mâinile ei umblându-mi pe trup.
M-am speriat şi am început să urlu isteric. O vedeam pe mama lângă mine, nu înţelegeam foarte clar ce îmi face, dar părea că ceva din mine era mai puternic şi scotea nişte sunete cumplite. Mama s-a speriat şi abia după ce m-a stropit cu nişte agheasmă a reuşit să mă potolească.

După aceea mi-a povestit toată tărăşenia, cu vizitele la ghicitoare, banii cheltuiţi şi ritualurile îndeplinite. Am fost şi mai speriată după ce am auzit ce a făcut. Deşi declarativ nu credeam că ghicitoarele au vreo putere, mă temeam totuşi că stările mele din ultimul timp aveau o oarecare legătură cu asta. Aveam nişte accese incexplicabile de panică, coşmaruri, stări de leşin şi îmi treceau prin cap tot felul de tâmpenii.

Inutil să vă spun că mama a continuat să meargă la ghicitoarea aia, în ciuda faptului că am implorat-o, i-am interzis, am apelat la raţiunea ei să n-o mai facă.
S-a tot dus şi a tot dat bani acolo, şi probabil că prin asta nu a făcut decât să-i stârnească ghicitoarei interesul pentru a-mi face mie rău. Pentru că nu-mi închipui de ce în ciuda faptului că eu am continuat să fiu aceeaşi fată normală şi amabilă, lumea din jur a început să mă vadă altfel. Am început să am ghinioane inexplicabile, să pierd prieteni, să mă înstrăinez, să devin tot mai singură.

Iar măritişul, ceea ce mama şi-a dorit atât de mult, şi pentru care a făcut atâtea prostii, nu s-a concretizat. Mai mult decât atât, sunt parcă blestemată să nu reuşesc să stau mai mult de trei luni cu un bărbat.
 
Acum, după aproape zece ani de când a făcut acele prostii, mama tot nu pricepe că prin acţiunile ei mi-a distrus viaţa. Continuă să caute alte vrăjitoare care să repare ce a stricat nemernica aia din Colentina.
Pentru mine cred că e prea târziu. Am senzaţia că viaţa mea oricum e terminată, deşi nu am decât 30 de ani.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi. Dacă ai trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi crezi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.