Mila Kunis și Ashton Kutcher și-au construit o casă de tip hambar în Los Angeles. Arată spectaculos!

De obicei, starurile aleg să își cumpere locuințe care arată uimitor, construite pe suprafețe imense și cu o curte care abia poate fi cuprinsă cu privirea.
Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, Ashton Kutcher și Mila Kunis, au decis să-și construiască o casă de la zero.

Cele două staruri și-au prezentat noua proprietate în Architectural Digest, mândrindu-se cu faptul că au realizat împreună locuința visurilor lor, cu ajutorul arhitectului de top Howard Backen, din cadrul companiei de arhitectură și design Backen & Gillam Architects.

Kutcher și Kunis au știut exact ce vor de la noua lor locuință. Kunis a declarat că și-au dorit „o casă, nu o proprietate”, iar Kutcher a specificat că au vrut „o casă care arată ca un hambar, ceva ce pare că este aici de zeci de ani și care a fost transformat într-o locuință.
Dar în același timp să fie modernă”.
Noua locuință se află pe o proprietate de 24.000 de metri pătrați, casa având o locuință pentru oaspeți, cunoscută ca un „hambar de distracții”, și un pavilion pentru grătar.

Kunis și Kutcher nu s-au grăbit deloc, reușind să finalizeze construcția în cinci ani. „Să construiești o casă de la zero nu e un lucru mărunt.
A fost un proiect care putea să ne distrugă sau să ne aducă succes”, a spus Mila Kunis.



Din fericire, cei doi actori au fost pe aceeași lungime de undă și și-au dorit aceleași lucruri de la noua lor locuință. „Când ne-am uitat fiecare la planurile celuilalt, 90% din imaginile selectate erau la fel, iar cele mai multe case pe care le-am selectat amândoi ca inspirație erau realizate de Howard”, a spus actrița.

„Un specialist în software vrea să aducă oamenii acolo unde își doresc, cu cât mai puține click-uri.
Howard vrea să te aducă acolo unde vrei să fii, cu cât mai puține uși și obstacole. Știe, de asemenea, că sunt unele locuri în care vrei o barieră”, a adăugat Ahton Kutcher.



„Ca să te simți în armonie într-un loc, totul trebuie să fie în ordine. Dacă lumea din jurul tău nu este în ordine, este dificil să-ți pui gândurile în ordine. Când suntem în casa noastră, lumea are sens”, a adăugat actorul.

Ashton Kutcher și Mila Kunis sunt căsătoriți din anul 2015 și au doi copii împreună - Wyatt Isabelle (6 ani) și Dimitri Portwood (4 ani).

Foto: Instagram/archdigest
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă