Decor: Cum să-ţi amenajezi casa în nuanţe de galben. 40 de idei

Nuanţele de galben oferă luminozitate şi energie unei încăperi. Asociază-l cu gri sau mov pentru un rezultat modern şi elegant. Galbenul este alegerea ideală pentru o cameră în care îţi

Nuanţele de galben oferă luminozitate şi energie unei încăperi. Asociază-l cu gri sau mov pentru un rezultat modern şi elegant. Galbenul este alegerea ideală pentru o cameră în care îţi doreşti o atmosferă veselă şi luminoasă.

Cel mai indicat este să-l foloseşti în living sau bucătărie şi în general în spaţiile în care petreci mult timp alături de cei dragi.

Poate fi o alegere bună şi pentru birouri şi spaţiile de lucru, pentru că este o culoare care stimulează creativitatea şi îţi oferă energie.

În ceea ce priveşte asocierile, poţi folosi negrul, dacă vrei o atmosferă elegantă şi echilibrată. De asemenea, un rezultat sofisticat poţi obţine şi prin asocierea cu gri sau mov închis.

Combinaţiile de galben şi verde lime sunt ideale pentru o bucătărie în care îţi va fi drag să găteşti! De asemenea, galbenul pai este o alegere perfectă pentru o cameră pentru copii.

Iată 40 de imagini care te pot inspira:

Sursă foto: housetohome.co.uk

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă