Cum decorez camera copilului

Este timpul sa ii pregatesti camera, dar inca nu stii daca va fi baietel sau fetita. Conteaza oare asta? Ei, nu-i cel mai important lucru de care tii cont atunci...

Este timpul sa ii pregatesti camera, dar inca nu stii daca va fi baietel sau fetita. Conteaza oare asta? Ei, nu-i cel mai important lucru de care tii cont atunci cand ii pregatesti prima camera din viata lui.

Sunt o multime de alte idei decat clasicele roz pentru fete si bleu pentru baieti. Iata aici numai 5 dintre sugestiile care vor transforma o simpla camera intr-un adevarat paradis pentru micutul sau micuta ta.


Pentru a gasi tema potrivita atunci cand te hotarasti sa decorezi camera copilului tau alege o activitate care iti face placere.

Apoi construieste o poveste in jurul ei. La ce activitati ma refer? Pai ar putea sa fie scufundatul, inotul, gradinaritul, astrologia... sau gandeste-te la ceva ce vorbeste despre familia ta, ceva alaturi de care ai copilarit.

Daca ai gasit tema, totul este acum floare la ureche. Si ai sa vezi ca multe teme sunt potrivite indiferent de sexul copilului. Nu ai inca nici o idee? Atunci alege revistele sau cartile pentru copii. Sunt pline de idei. Dar nu uita: poti crea ceva cu totul special doar folosind o anumita culoare sau un tapet plin de viata.