Noul storcător prin presare la rece Philips Avance HR1897

Noul storcător prin presare la rece Philips HR1897 Avance Collection extrage până la 90% suc din fructe si legume.

Sucurile naturale din legume şi fructe te vor ajuta să scapi de senzaţia de saţietate exagerată, dar şi să îţi detoxifiezi organismul. De aceea, trebuie să îi dăm o mână de ajutor pentru a putea elimina eficient toxinele şi pentru a-l ajuta în stimularea arderii grăsimilor.

Tehnologia prin presare la rece a noului storcător Philips extrage toți nutrienții și prepară sucuri gustoase din fructe, legume și chiar nuci în numai 3 paşi:

1.

Mărunțește ingredientele
2. Stoarce lent, eliberând sucul
3. Micro-stoarce la presiune mare cu ajutorul axului metalic inovator, eliberând și mai mulți nutrienți și un suc mai sănătos și hrănitor.

Un regim alimentar sănătos presupune un consum ridicat de legume, fructe, cereale integrale, nuci/seminţe crude asociat cu un consum moderat de carne slabă şi lactate. De asemenea, respectă cele trei mese principale pe care trebuie să le iei pe parcursul zilei, alături de două gustări simple compuse în general din fructe proaspete, nuci/seminţe sau iaurt simplu.



Include frunze, legume verzi și fructe lemnoase în băuturile tale!

Frunzele și legumele bogate în fibre sunt ingrediente foarte bune pentru sucuri sănătoase și toate pot fi procesate cu acest storcător. Iarba de grâu, spanacul, pătrunjelul și multe altele pot aduce un plus de sănătate sucurilor prin tehnologia prin presare la rece. Poți să adaugi și anumite fructe lemnoase precum nuci, migdale, semințe pentru uleiurile și substanțele nutritive din ele.

Aceste sucuri au proprietăţi curative, ajută ficatul şi fierea să funcţioneze la capacitate maximă, iar rinichii vor primi şi ei o mână de ajutor pentru a filtra mai uşor toxinele din corp.

Iată câteva reţete care îţi pot fi utile:

Sucul de grâu verde

Sucul se prepară din 2 mâini de plantă pe care le pui în storcător şi obţii 50 mililitri de suc pe care îl bei imediat, urmat de 1 pahar cu apă.

De asemenea, găseşti la magazinele naturiste pulbere din iarbă de grâu, lucernă sau orz verde pe care le poţi folosi pentru a prepara mai rapid sucul.

Urmează instrucţiunile de preparare şi dozele recomandate pe ambalajul pulberilor.

Suc de sfeclă, morcovi şi pătrunjel

  • sfeclă roşie
  • morcov
  • pătrunjel (opţional)
  • suc de lămâie (opţional).