Ce au în comun bărbaţii de 40 de ani cu femeile de 20?

La prima vedere, nu prea multe lucruri, dar dacă citim ziarele şi ne uităm atent în jurul nostru, descoperim tot mai multe cupluri în care diferenţa de vârstă nu mai e un handicap. În

La prima vedere, nu prea multe lucruri, dar dacă citim ziarele şi ne uităm atent în jurul nostru, descoperim tot mai multe cupluri în care diferenţa de vârstă nu mai e un handicap.

În ultima vreme, bărbaţii de 40 de ani şi femeile de 20 se înţeleg din ce în ce mai bine.

Mulţi bărbaţi de peste 40 de ani atinşi de criza vârstei de mijloc pleacă de acasă şi încearcă să-şi refacă viaţa.

De cele mai multe ori încep relaţii cu femei mult mai tinere spre groaza şi disperarea celor din jur.

Dacă mă întrebaţi pe mine, treaba asta cu începerea unei noi relaţii la o astfel de vârstă e ca şi cu eterna întrebare dacă e mai bine să pleci din România sau să rămâi. Nu există o soluţie perfectă pentru nimeni. Mulţi bărbaţi care fac acest pas ajung să regrete. Mulţi îşi complică viaţa, dar sunt şi alţii care şi-o simplifică.

Mulţi, chiar dacă îşi doresc o aventură, consideră că familia pe care o au la un moment dat e mai importantă decât o familie virtuală.

Viaţa e întortocheată şi fiecare dintre noi e suma deciziilor pe care le-a luat la un moment dat. Femeile de 20 de ani sunt atrase de bărbaţii maturi pentru că aceştia le pot asigura confort material şi emoţional. Bărbaţii sunt atraşi de energia şi tinereţea pe care sunt pe cale s-o piardă.

Cred că în zilele noastre sunt scoase prea mult în evidenţă deciziile aventuroase în detrimentul celor raţionale.

De fapt, orice bărbat şi orice femeie îşi doresc dragoste, emoţie şi o familie, acolo se simt bine, se simt protejaţi şi iubiţi. Problema e că mass-media prezintă cu frenezie orice destrămare a unui cuplu, pe când relaţiile de lungă durată sunt prezentate ca fiind ceva plictisitor. Ce poate să-ţi spună un bărbat şi o femeie care se înţeleg şi sunt fericiţi în fiecare zi?

Ce e senzaţional într-o iubire care durează de ani de zile? Înconjuraţi de zumzetul eşecurilor îi pierdem din vedere pe cei care decid să iubească şi se luptă s-o facă în fiecare zi.