5 motive pentru care un bărbat se îndrăgosteşte rapid

În general, un bărbat se îndrăgosteşte greu, exceptând perioada adolescenţei. Chiar dacă ştie că a întâlnit-o pe aleasa inimii lui, tot se codeşte, se gândeşte dacă nu e prea repede

În general, un bărbat se îndrăgosteşte greu, exceptând perioada adolescenţei. Chiar dacă ştie că a întâlnit-o pe aleasa inimii lui, tot se codeşte, se gândeşte dacă nu e prea repede sau prea târziu. Are senzaţia că poate mai mult şi mai bine. Dar există şi câteva  situaţii când se decide rapid.

1. Multă vreme a dus o viaţă dezordonată şi are mustrări de conştiinţă.

Aşa că se hotărăşte să facă ceva bun. Îşi sună ultima parteneră şi îi cere iertare. Dacă nu e iertat, e gata îndrăgostit.

2. Mama lui decide că e vremea să scape de el din casă şi ori îl şantajează sentimental, ori îi dă bani ca să se întâlneacă şi el cu o ”fată de treabă dintr-o familie bună”.

3. Şi-a pierdut slujba sau e student de multă vreme şi se simte singur.

Cu cât are mai multe probleme materiale cu atât se îndrăgosteşte mai uşor.

4. A fost părăsit de iubită şi încearcă să-şi demonstreze că nu el a fost de vină pentru ruptură. Vrea să înceapă rapid o nouă relaţie. E un pericol pentru femei.

5. E în mijlocul uneia dintre desele crize ale vârstei de mijloc. Se teme de îmbătrânire şi face tot posibilul să fenteze trecerea timpului.

În general aleargă după femei mult mai tinere.