UPDATE: Starea lui Șerban Huidu este stabilă, susțin medicii austrieci

Cunoscutul om de radio și televiziune este în comă, ca urmare a unui accident suferit la schi.

Cunoscutul realizator de emisiuni radio și televiziune, Șerban Huidu a intrat într-o comă indusă, ca urmare a unui grav accident suferit la schi în Austria.

UPDATE: "Rezultatele tomografiei arată că starea lui este stabilă și că trebuie urmărit. Un lucru bun este tocmai faptul că presiunea intracraniană nu s-a mărit și nu se impune necesitatea unei sonde care să dreneze presiunea intracraniană. Șansele sunt foarte mari să fie bine și nu este necesară o intervenție chirurgicală.
Mâine vom afla mai multe informații, după ce Șerban se va trezi treptat din comă",
spune unul dintre medicii de la clinică în cadrul conferinței de presă de la ora 15.00 transmisă în direct de postul Realitatea TV.


Ziarele austriece au preluat știrea despre accidentul lui Huidu și precizau că el purta cască de protecție, însă având o viteză mare, impactul a fost unul foarte puternic.

Imediat după accident, familia Huidu a cerut ajutorul Ambasadei României în Austria. Astfel, Ambasada României la Viena a luat imediat legătura cu familia Huidu, asigurându-i asistența necesară în aceste situații.

Șerban Huidu s-a lovit de un copac, încercând să evite niște copii care se aflau pe pârtie. 

Momentan, Huidu este internat în stare gravă într-o clinică din Innsbruck.

Medicii austrieci susțin că Șerban a suferit o hemoragie craniană, iar ultimele 24 de ore au fost decisive. 

Jurnaliștii de la Cancan au reușit să ia legătura cu soția lui Șerban, Cristina, care a confirmat faptul că soțul ei este în comă și că următoarele ore sunt decisive.

În schimb, socrul lui Șerban Huidu, Matei Vintilă, a declarat pentru Libertatea că starea vedetei nu este critică: "Șerban nu este în comă.

Își mișcă mâinile și picioarele. Soția lui este cu el în rezervă. Șerban a recunoscut-o și a strâns-o de mână când a văzut-o".

Potrivit reprezentanților Prima TV, Șerban se află în comă indusă, adică medicii îl mențin în această stare pentru a realiza toate investigațiile necesare.

Șerban Huidu are 34 de ani, este căsătorit cu Cristina și au împreună doi copii, Rareș și Mircea.

30 Decembrie 2010