Lovitură de teatru în cazul Columbenilor. Irinuca trece în custodia mamei

Monica Columbeanu a câştigat astăzi o primă bătălie împotriva soţului ei, Irinel Columbeanu. Tribunalul Bucureşti a judecat astăzi recursul Monicăi Columbeanu vizavi de custodia temporară a fetiţei, iar judecătorii i-au dat câştig de cauză mamei.
Monica Columbeanu a câştigat astăzi o primă bătălie împotriva soţului ei, Irinel Columbeanu. Tribunalul Bucureşti a judecat astăzi recursul Monicăi Columbeanu vizavi de custodia temporară a fetiţei, iar judecătorii i-au dat câştig de cauză. În concluzie, Irina Columbeanu trece de astăzi în grija mamei, cel puţin până la finalizarea divorţului. În plus, milionarul de la Izvoranu va trebui să asigure o pensie alimentară de 2.000 de lei.

Judecătoria Buftea hotărâse luna trecută ca Irina să-i fie încredinţată spre creştere şi educare lui Irinel, dar, nemulţumită de decizie, Monica a făcut recurs la Triunalul Bucureşti care i-a dat astăzi câştig de cauză.


"Indiferent cum a fost sau cum va fi Monica, copilul trebuie să rămână la ea. Dacă până la urmă se va dovedi că ea nu poate să aibă grijă de Irina, fetiţa îi poate fi luată. Oricum, Monica nu este aşa cum au încercat ceilalţi să o zugrăvească. Eu am văzut-o în postura de mamă şi este un părinte bun. Până la proba contrarie trebuie dat copilul mamei, pentru că este dreptul ei natural.
Mă bucur foarte tare pentru ea"
, a declarat Cătălin Botezatu, astăzi, la Antena 3.

Monica Columbeanu încheie astfel o perioadă neagră din viaţa ei, însă o aşteaptă încă câteva lupte la fel de crâncene. Modelul fusese auzit declarând acum ceva timp că se va sinucide, dacă va pierde copilul. Vedeta era dn ce în ce mai depresivă, motivul fiind scandalul cu soţul său şi, în special, eşecul de a-şi vedea fiica.
4 Aprilie 2011