Inna şi Marcel Pavel s-au făcut de râs la meciul România-Franţa

Invitaţi la deschiderea oficială a noului stadion National Arena, Inna şi Marcel Pavel au avut prestaţii sub aşteptările organizatorilor care s-au gândit că vor trage lozul cel mare invitându-i. Gafele celor doi au fost taxate de cei 50.000 de spectatori prezenţi în tribune.

Invitaţi la deschiderea oficială a noului stadion National Arena, Inna şi Marcel Pavel au avut prestaţii sub aşteptările organizatorilor care s-au gândit că vor trage lozul cel mare invitându-i.

Gafele celor doi au fost taxate de cei 50.000 de spectatori prezenţi în tribune.

Marcel Pavel, invitat să cânte Imnul României, a uitat versurile, însă talentul lui de necontestat a reuşit să acopere oarecum această greşeală.

Prezenţi pe stadion, matinalii Antenei 1, Răzvan şi Dani, n-au confirmat greşeala, dar au lăudat prestaţia artistului.



"Toată lumea zice că Marcel Pavel a greşit imnul României, dar de unde eram eu nu s-a auzit aşa. Ştiu sigur însă că Marcel Pavel a demonstrat că se şi poate cânta pe instalaţia aia".



Nu de aceeaşi părere sunt atunci când vine vorba de prestaţia Innei care, deşi înregistrează succes după succes în străinătate, în România nu a reuşit până acum să facă mari valuri. "De faptul că Inna nu poate să cânte, văd că nu se vorbeşte.
Despre asta văd că nu zice nimeni nimic, dar probabil, trebuie să pupăm în fund pe cine trebuie (...) A fost foarte interesant să chemi pe un stadion unde oamenii se uită la fotbal, pe Inna să cânte. Nu cred că ea şi-ar fi dorit cele 50.000 de fluierături pe care le-a primit"
, a concluzionat Dani Oţil.

În plus, artista a reuşit să distrugă complet melodia celor de la Queen, "We are the champions!".

 


Dacă artista nu a făcut nicio declaraţie până în acest moment, Marcel Pavel a explicat motivul pentru care a modificat versurile Imnului Naţional:

"Împreună cu soprana Alexandra Coman trebuia să cântăm ambele imnuri - cel al Franţei şi cel al României - în 3 minute.

Partea orchestrală a fost făcută ca refrenul să se repete de două ori, pentru ca publicul să cânte cu noi. Sunteţi în eroare şi aveti obraznicia să îmi spuneţi că am greşit. Aveţi tupeul să mă puneţi la zid. De ce m-am făcut de râs? Primul refren l-am ales intenţionat.

Dacă spuneam asta se interpreta politic (n.r. Triumfător în lupte, un nume de Traian! ). Eu am repetat al treilea vers ca un apel la luptă. Sunteţi obraznică şi închid", a spus Marcel Pavel, nervos, la Realitatea TV.

7 Septembrie 2011