O pisică i-a cerut unei femei să-i cumpere mâncare: Animalul a fost adoptat

Înregistrarea video în care o pisică o duce pe o femeie la raftul cu mâncare pentru animale și îi arată ce să-i cumpere a făcut înconjurul lumii.

Pisicile sunt animale inteligente. Mai ales cele de pe stradă, care trebuie să-și folosească toate abilitățile pentru a face rost de hrană și a rămâne în siguranță.

Despre asta este această poveste care a făcut înconjurul lumii: un motan alb fără coadă din Mexic a avut, se pare, o viață grea pe stradă. Și totuși, aflată în căutare de mâncare, și-a găsit un adăpost.

Tania Lizbeth Santos Coy Tova, o profesoară de școală primară în vârstă de 33 de ani, l-a zărit în fața unui supermarket din Piedras Negras, Mexic, și a început să-l filmeze.

În înregistrarea pe care ea a postat-o pe Instagram se vede cum pisica o urmează în magazin, apoi i-o ia puțin înainte și se duce direct la raftul cu mâncare pentru pisici. Apoi întinde lăbuța spre mâncare, rugând-o să-i cumpere ceva bun.

Trebuie să ai inimă de piatră să nu cedezi într-un asemenea moment. Evident, Tania n-a avut nicio șansă - după ce a izbucnit în râs, femeia i-a cumpărat mâncare, dar a decis să facă mai mult: a adoptat motanul.

L-a numit Conejo ("Iepurele"), fiindcă n-are coadă. Acum e fericit, primește îngrijire medicală și are o jucărie preferată, Rene.

"Dați-mi voie să vă spun că înainte ca Rabbit să devină foarte chipeș în poze, a trebui să-i oblojesc rănile pe care le avea. Nu știu dacă a fost chinuit de omaeni sau s-a luptat cu alte animale de pe stradă. (...) Noi n-am mai avut animale, dar cred că ne-a dat o lecție importantă, anume că trebuie să arătăm respect, dragoste și empatie celorlalte suflete"
, a explicat Tania pentru Bored Panda.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.