Mama Monicăi Gabor a murit după ce o stâncă s-a prăbușit peste ea

Un turist a sunat joi la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că în apropiere de Peştera Polovragi, din județul Gorj, s-a petrecut o tragedie.
Un turist a sunat joi la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că în apropiere de Peştera Polovragi, din județul Gorj, s-a petrecut o tragedie. Aflată într-o excursie la peştera Polovragi, Veronica Bulai, mama celebrelor surori Monica și Ramona Gabor, a suferit un cumplit accident: o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste ea, omorând-o pe loc.

Primarul din localitatea gorjeană Polovragi, Ştefan Făsuescu, a confirmat pentru RTV că persoana care a decedat în urma incidentului este mama Monicăi Gabor.
 
 
 
Din păcate, echipajul ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic decât să constate decesul.

"A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului.
Un grup de turişti cu un microbuz au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut. Se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă"
, a declarat la România TV primarul din Polovragi, Ştefan Făsuescu.

Potrivit echipajelor de prim ajutor care au ajuns la faţa locului, victima era deja decedată, prezentând o fractură deschisă la craniu.
Potrivit postului citat, mama Monicăi Gabor făcea parte dintr-un grup de 17 persoane care se aflau într-un pelerinaj la mănăstirile din Gorj. 
 
Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Gorj, a confirmat pentru RTV evenimentul tragic şi a relatat că un grup de turişti mergeau pe Valea Olteţului  şi intenţionau să viziteze Peştera Polovragi când o bucată de stâncă s-a desprins şi a lovit o turistă în cap.
Veronica Bulai avea 54 de ani şi era din Băcau. 
 
"Nu știu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se întorsese dintr-o vacanță. Am vorbit acum o oră (n.r. în jurul orei 13:00, ora Bucureștiului) cu surorile mele. Toți erau bine. Nu știu mai mult. O să o sun pe mama acum", a declarat Ramona Gabor pentru Wowbiz.ro. 

Foto: Mediafax, Realitatea TV
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.