Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineaţă

Fostul membru al grupului de umor Divertis avea 55 de ani.

Actorul s-a stins din viaţă în locuinţa fostei sale soţii, din cartierul bucureştean 23 august. La ora 4 dimineaţă i s-a făcut rău, iar soţia a sunat la ambulanţă. Medicii au încercat să îl resusciteze timp de 45 de minute, însă fără rezultat, relatează Pro TV.

Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator. "În jurul orei 5, am primit apelul de urgenţă pentru o persoană inconştientă.

S-au deplasat echipajele noastre, au găsit un pacient în stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul", a declarat coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița, citat de Mediafax.

"Două echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului. Este vorba despre un stop cardiorespirator iresuscitabil", a spus Bogdan Oprița pentru Agerpres.

Actorul avea diabet. În 2010, el a suferit un accident vascular şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987.

S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae.

A cântat împreună cu grupurile The Blue Workers, Pacific. A lansat mai multe albume muzicale, printre care se numără "Mixed grill" (1993), "Maşina cu jazzolină" (1994) şi "Gânduri nevinovate" (1997).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Septembrie 2016