Femeile, victime sigure în România! Bruta din Lupeni nu are remuşcări

Miruna Inel, 21 de ani, a fost lovită cu bestialitate de interlopul Constantin Paleşică, un practicant de kickboxing. Opinia publică a fost şocată de violenţa scenei surprinse de camerele de supraveghere.
O filmare de pe camerele de supraveghere dintr-n bar din staţiunea Straja, Hunedoara, a şocat România. O tânără femeie a fost lovită în plină figură de un bărbat musculos aflat la o masă. Fata se prăbuşeşte, iar bărbatul îl atacă şi pe barman, doborându-l şi pe acesta.
Constantin Sorin Paleşică e un monstru aflat în libertate. A înspăimântat oraşul Lupeni, o localitate minieră din Valea Jiului.
Paleşică a fost condamnat în trecut pentru tentativă de omor şi a fost eliberat condiţionat din închisoare.
Şocant e şi faptul că în respectiva filmare, alături de interlop, la masă, se afla şi Sorin Moldovan, un jandarm montan. Omul legii nu face niciun gest să oprească atacul brutei.
După ce filmarea a fost postată pe reţelele de socializare, autorităţile au intervenit, iar interlopul a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, aceştia cerând judecătorilor arestarea agresorului pentru 30 de zile.
Constantin Sorin Paleşică a susţinut în faţa anchetatorilor că nu-şi mai aminteşte nimic din ce a făcut pentru că era beat, conform relatării cotidianului Libertatea.ro.