Urinal Akut - Walmark


Urinal Akut, cu o formula mai puternica, a fost special conceput pentru ingrijirea aparatului urinar in timpul episoadelor acute cauzate de infectiile urinare.

Urinal Akut este un produs obtinut printr-o tehnologie unica si moderna de procesare a merisorului - Hi-PACTM, care asigura cantitatea necesara demonstrata stiintific de substanta activa PAC (proantocianidoli).

Forma concentrata a substantei active are un efect benefic asupra neasteptatelor si puternicelor episoade acute cauzate de infectiile urinare.
Astfel, ajuta in lupta cu simptomele neplacute ale infectiilor urinare si contribuie la mentinerea sanatatii aparatului urinar. Cantitatea de extract Hi-PACTM aferenta dozei zilnice de doua tablete este echivalenta cu aproximativ 144.000 mg de fructe proaspete.

Urinal Akut contribuie la mentinerea sanatatii aparatului urinar si ajuta la desprinderea bacteriilor fixate in peretii tractului urinar (principalii factori responsabili de instalarea infectiilor), prevenind totodata aderenta altor organisme similare.

85% dintre afectiunile tractului urinar se datoreaza bacteriei Escherichia coli.
Conform specialistilor, femeile sunt cele mai expuse riscului de a contacta o infectie a tractului urinar, din cauza unei predispozitii anatomice - peste 80% dintre persoanele afectate sunt femei.

Dincolo de a fi un produs inovator, Urinal Akut se ridica la cele mai inalte standarde in materie de calitate si siguranta a procesarii, fiind un produs 100% natural (certificat GRAS), obtinut din fructe de merisor atent selectionate, nemodificate genetic (Non-GMO), provenite din Statele Unite ale Americii.

Urinal Akut nu este un inlocuitor al tratamentului cu antibiotice in situatia infectiilor urinare acute, insa poate fi folosit in complementaritate cu acestea, fiind fabricat in acord cu standardele Good Manufacturing Practice pentru productia de medicamente.

Se administreaza ca supliment alimentar, in doza de doua tablete pe zi si este disponibil in farmacii in cutii a cate 10 tablete dispuse in blister, pretul sau fiind de 25.50 lei / cutie.