Parodontax previne sangerarea gingiilor

Ai observat ca sangerezi cate putin de fiecare data cand te speli pe dinti sau cand musti dintr-un fruct? Nu este un semn de ranire a gingiilor, asa cum suntem tentati sa credem, ci este primul semn al parodontitei – boala gingiilor care ne distruge dintii.

Chiar daca nu ne doare, chiar daca dintii nostri par sanatosi, inflamatia gingivala poate evolua rapid catre pierderea dintilor. Bacteriile nu sunt niciodata indepartate suficient daca nu exista o igiena riguroasa, iar ele se aduna zilnic in cavitate si ataca gingiile.

Cercetarile din domeniul farmaceutic au dus la realizarea celor mai bune combinatii de ingrediente active in pastele de dinti speciale care actioneaza ca un scut in fata bacteriilor. Astfel, a aparut Parodontax.

Parodontax este singura pasta de dinti care contine cele mai multe ingrediente active eficiente in preventia si tratamentul gingivitei si parodontitei.



Rolul fiecarui extract din plante aflat in continutul produsului:

  • echinacea vindeca si intareste imunitatea;
  • musetelul reduce inflamatiile;
  • salvia amelioreaza durerea;
  • smirna intareste tesuturile;
  • chimenul stimuleaza circulatia sangelui
  • cuisoarele au efect dezinfectant;
  • menta improspateaza respiratia.

Diferenta dintre Parodontax si pastele de dinti obisnuite consta in proportia neobisnuit de mare de ingrediente active. Spre deosebire de pastele de dinti standard, precum si de pastele de dinti speciale pentru gingii, Parodontax Fluorid si Parodontax Classic contin 70% ingrediente active pentru ingrijirea gingiilor inflamate: bicarbonat de sodiu si extracte din plante.


In aceeasi gama pentru ingrijirea gingiilor, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare a lansat recent apa de gura concentrata Parodontax si periuta de dinti Ultra Soft.

Compania GlaxoSmithKline Consumer Healthcare a lansat in aceasta toamna o campanie intensa de informare si educare a populatiei cu privire la pericolul sangerarilor gingivale si la importanta controalelor stomatologice preventive.