Bayer Consumer Care lansează Canogel. Îngrijire specială pentru femei

Canogel, cel mai nou produs cosmetic marca Bayer Consumer Care, este acum în farmacii. Canogel este un gel de uz extern, special formulat pentru curățarea și protejarea zonei intime feminine. Produsul este recomandat în timpul și după tratamentul infecțiilor vaginale deoarece menține pH-ul natural al pielii, protejează echilibrul florei vaginale și oferă o senzație de prospețime timp de 12 ore.

Beneficiind de o experiență de peste 150 de ani, Bayer Consumer Care a dezvoltat acest produs inovator, cu o formulă unică și completă. Datorită conținutului său de glicină, Canogel are proprietăți calmante dovedite, reducând intensitatea disconfortului chiar de la prima utilizare.

Aciditatea excesivă din zona vaginală poate cauza simptome neplăcute, cum ar fi iritația, senzația de arsură și mâncărimea.

Un dezechilibru al florei vaginale poate crește gradul de aciditate, ceea ce induce o stare de disconfort. Canogel are un pH alcalin (8.5) care echilibrează pH-ul excesiv de acid al zonei intime cauzat de diferite probleme ginecologice și de factori externi (îmbrăcăminte strânsă pe corp și din materiale sintetice, geluri de duș, irigații vaginale, tampoane, prezervative, preparate dermatologice topice).

Se recomandă utilizarea zilnică a produsului, de preferat dimineața și seara.
Este testat dermatologic și nu conține colorați. Preț începând de la 30 lei.

Produsul este disponibil în farmacii.