Scapi de celulita in 3 saptamani. Cum?

Celulita bat-o vina! Ne face atatea probleme, incat am face orice ca sa scapam de ea. Exista solutii, multe, care mai de care mai pline de promisiuni.
Astazi o sa vorbim despre un tratament care demonstreaza, sedinta dupa sedinta, ca, da, se poate scapa de celulita in 3 saptamani. Pot sa spun ca, din experienta, au fost cazuri in care pacientii au scapat de 6 cm din circumferinta.

Cum?

Pare-se ca minunea se numeste Icoone si este un tratament sau, dupa cum spun specialistii, o noua modalitate de tratare a pielii.

Cu ajutorul tehnologiei Icoone se trateaza eficient depozitele de grasime localizata, celulita inestetica si laxitatea pielii. Masajul multi-fractionat generat de Icoone este ideal pentru persoanele care doresc sa slabeasca sau care apeleaza operatii chirurgicale datorita capacitatii sale de accelerare si potentare a rezultatelor”, explica Alina Aduducai, marketing manager Beautymed.

Pentru ca mai devreme vorbeam de rezultate, iata cateva exemple concrete:

6 cm/3 sapt – reducere, remodelare si tonifiere abdomen

4 cm/2 sapt – remodelare si tonifiere abdomen

7 cm/2 sapt – eliminare celulita, remodelare si fermitate corp

10 cm/sapt – reducere celulita, remodelare, fermitate fese

3 cm/1 sapt – fermitate si remodelare fese

6 cm/2 sapt – reducere celulita, remodelare, tonifiere corp

Fara durere, total ne-invaziv, Icoone ofera pielii un "antrenament" care trateaza celulita si elimina grasimea, in timp ce stimuleaza fibroblastele sa produca elastina si colagen nou”, conchide reprezentantul distribuitorului.