Nico își întreține tenul cu aminoacizi esențiali

Artista este atentă la nevoile tenului ei, așa că la indicațiile medicului dermatolog Daniela Cățănaș și-a pregătit dermul pentru expunerea la soare . „Tratamentul cu aminoacizi de la Sunecos are cea mai completă formulă de aminoacizi esențiali pentru sinteza de colagen și regenerarea dermului. Efectele de hidratare, regenerare si restructurare se văd după prima ședință. Se poate observa o creștere a fermintății tenului, o creștere a tonusului și luminozității, tenul va fi mai hidratat datorită acidului hialuronic din noua formulă de tratament, ridurile sunt atenuate sau chiar șterse, iar procesul de regenerare și întinerire se continuă și se menține luni de zile după tratament”, a mărturisit doctorul dermatolog.

La rândul ei, Nico a declarat ca nu este adepta intervențiilor invazive, alegând tratamente de întreținere, hidratare și revitalizare.

Nu am fost niciodată adepta intervențiilor chirurgicale. E adevărat și că sunt norocoasă ca am o genă bună. Prefer tratamentele de întreținere, hidratare și regenerare așa cum este acesta cu aminoacizi esențiali”, a declarat artista.

Sunt recomandate 4 ședințe de tratament, la interval de maxim 2 saptamâni, după care se pot efectua 2-3 ședințe pe an pentru menținerea efectelor tratamentului, terapia cu Sunecos fiind indicată mai ales înainte sau după expunerea prelungită la soare sau solar.