Givenchy a lansat cel mai nou parfum, Dahlia Noir!

Givenchy a prezentat cel mai recent parfum, Dahlia Noir, in cadrul unui eveniment exclusivist si in prezenta a peste 200 de invitati la Artmark.
Givenchy a prezentat cel mai recent parfum, Dahlia Noir, in cadrul unui eveniment exclusivist si in prezenta a peste 200 de invitati la Artmark.  

Creat sub indrumarea creativa lui Ricardo Tisci, Dahlia Noir întruchipează o femeie misterioasă şi atipică si imbinarea perfecta dintre pericol si delicatete, sacru si profan. Astfel, Artmark s-a transformat pentru o noapte intr-o lume plina de mister si senzualitate, o întoarcere la originile parfumeriei franţuzesti excepţionale şi  a luxului absolut.

Dahlia Noir a fost de altfel si inspiratia mai multor opere de arta create special pentru acest eveniment si expuse aici, care au evidentiat naturaletea, feminitatea si sensibilitatea parfumului. Dahlia Noir  evocă o senzualitate care crează dependenţă, enigma  feminităţii. Ținând pasul cu căutarea calităţii  şi structurii tangibile  în exerciţiul  haute couture,  aşa cum a fost el practicat de către fondatorul Hubert de Givenchy şi urmat cu supremă măiestrie  de către Riccardo Tisci, Dahlia Noir îndeplineşte criteriile  unui parfum creat ca o rochie couture, un veşmânt parfumat care  îmbracă trupul celei care îl poartă  într-o ţesătură olfactivă.  Cele doua variante olfactive ale parfumului, apa de parfum si apa de toaleta au in comun note clasice modernizate, prin combinarea unor ingrediente misterioase  si fermecatoare.