Gel de dus - sampon bio miere - grapefruit

Gel de duş & şampon bio - fortifiant şi tonifiant cu miere din flori de portocal bio. Corpul este curăţat cu delicateţe şi totodată hrănit şi îngrijit. Ca şampon acţionează eficient pentru un păr normal sau uscat. Produs 2 în 1 în format economic la 1 litru, ideal pentru întreaga familie! Poate fi folosit şi ca săpun lichid. Rampal Latour realizează săpunuri în regiunea Provence încă de la 1828 după reţete tradiţionale bine păstrate, care sunt până astăzi o garanţie a calităţii şi a autenticităţii.

În prezent gama Rampal Latour cuprinde pe lângă săpunuri o varietate de geluri de duş, geluri de duş şi şampon sau săpun lichid de Marsilia.

Toate produsele au o bază 100% vegetală. Fără parabeni, fără conservanţi, fără EDTA, fără PEG sau alţi derivaţi petrochimici, fără coloranţi artificiali. Produsele nu sunt testate pe animale şi sunt 100% biodegradabile. Ambalaj biodegradabil.

Stii care sunt cele mai importante beneficii ale mierii de albine? Am aflat pentru tine ca este ideala ca:  Indulcitor:  Zaharul poate fi inlocuit cu miere in multe alimente si bauturi.
Mierea contine aproximativ 69% glucoza si fructoza, ceea ce permite sa fie folosita ca si indulcitor, fiind mult mai recomandata decat zaharul alb normal pentru a ne pastra sanatatea Pierderea in greutate: Desi mierea are mau multe calorii decat zaharul, spre deosebire de acesta, cand este consumata cu apa calda, ajuta la digerarea grasimilor stocate in corp. Atat mierea cu suc de lamaie cat si mierea cu scortisoara, ajuta la reducerea greutatii.
 
Sursa de energie:  Mierea contine aproximativ 64 de calorii pe lingurita, pe cand o lingura de zahar poate oferi aproximativ 15 calorii. In plus, carbohidratii din miere pot fi usor de convertit in glucoza chiar si de cele mai sensibile stomacuri deoarece organismului este usor sa digere aceasta substanta pura, naturala.
Prin urmare, mierea este folosita de mai multe personae ca si sursa de energie.
 
Sursa de vitamine si minerale: Mierea contine o varietate de vitamine si minerale. Tipul de vitamine si minerale si cantitatea acestora difera in functie de tipul de flori folosite pentru apicultura. In general, aceasta contine vitamin C, calciu si fier. Daca verificam continutul de vitamine si minerale in zahar, vom constata ca acestea lipsesc complet sau cantitatea este nesemnificativa. Proprietati antibacteriene si antifungice: Mierea are Proprietati antibacteriene si antifungice, de aceea este des folosita ca antiseptic natural in medicina traditionala.
 
Antioxidant:  Mierea contine nutraceutice, care sunt foarte eficiente pentru indepartarea radicalilor liberi din organism.
Ca rezultat,imunitatea orgnismului nostrum este imbunatatita, astfel ca poate lupta impotriva multor pericole, chiar si cele potential letale, precum cancerul sau bolile de inima.Ingrijirea tenului: Combinatia dintre miere si lapte este des intalnita pentru a obtine o piele neteda si sanatoasa. Consumul de lapte si miere in fiecare dimineata este o practica comuna in multe tari pentru acest motiv. Mai multe detalii despre produse pe: http://www.longeviv.ro/blog/top-7-beneficii-ale-mierii#sthash.MZyBKxDJ.dpuf