Farmec lanseaz Dizolvantul intaritor pentru unghii 2 in 1, cu efect instantaneu

Farmec Cluj-Napoca completeaza gama Farmec pentru ingrijirea unghiilor cu Dizolvantul intaritor 2 in 1, care mareste elasticitatea si rezistenta unghiilor si sase lacuri de unghii Farme....

Farmec Cluj-Napoca completeaza gama Farmec pentru ingrijirea unghiilor cu Dizolvantul intaritor 2 in 1, care mareste elasticitatea si rezistenta unghiilor si sase lacuri de unghii Farmec Ultrarezistent, in nuante de vara.

"Am extins paleta coloristica a lacurilor de unghii cu sase nuante noi, printre care peach nude, scarlet si violet", declara Ioana Borza, Marketing Manager Farmec Cluj-Napoca.

"O alta noutate este Dizolvantul intaritor pentru unghii, un produs tip 2 in 1, care patrunde in structura unghiei, crescandu-i rapid rezistenta", mai adauga aceasta.

Dizolvantul intaritor 2 in 1 Farmec, cu extract de musetel, agent fortifiant si un parfum usor, actioneaza pentru intarirea unghiilor, are efect hidratant si antiiritant.

Produsul este disponibil la pretul recomandat de 5 lei.

Lacurile de unghii Farmec Ultrarezistent ofera rezultate rapide si de durata si sunt disponibile in peste 40 de nuante, la pretul recomandat de 5,5 lei.