Crema pentru tratamentul cosurilor Clearasil

Un ten curat iti da increderea
E primavara! Ne dorim un look nou, fresh si bineinteles in tendinte. Ne dorim prospetime, relaxare si un ten de invidiat. Te-ai saturat de problemele tenului? Nu mai vrei sa simti cum un cos iti strica buna dispozitie chiar in cele mai importante momente? Nu mai suporti look-ul de „dalmatian“? Clearasil iti ofera solutia unui ten care sa straluceasca de sanatate.

Crema pentru tratamentul cosurilor din gama Clearasil este destinata tratarii si indepartarii cosurilor deja aparute sau in formare.

Se foloseste zilnic, in asociere cu unul din produsele de curatare, ingredientii sai speciali ajutand la deschiderea porilor infundati. Practic crema are un triplu mod de actiune: deschide porii infundati, absoarbe excesul de sebum si apoi usuca si trateaza locul respectiv. Se aplica pe fata curata, numai pe zona afectata, dupa ce s-a folosit in prealabil unul din produsele de curatare Clearasil.

Poti cumpara crema pentru tratamentul cosurilor Clearasil din farmacii si magazinele de specialitate la pretul recomandat de 18.90 RON.