Ce a făcut Andreea Perju pentru a avea un ten fin și strălucitor

Andreea Perju oferă apariții memorabile la evenimentele la care participă, având de fiecare dată un look fresh.
Actrița este admirată pentru alegerile sale vestimentare, dar și pentru faptul că poartă machiaj discret ce îi pune în evidență frumusețea și sănătatea tenului.

Vedeta acordă o atenție deosebită îngrijirii pielii, astfel încât să nu aibă nevoie de un strat considerabil de machiaj.

Cel mai important pas pe care l-a urmat a fost să își curețe în profunzime tenul, să îl hidrateze și să îl hrănească cu nutrienții de care are nevoie.
Vedeta a urmat la centrele Silhouette noul tratament hidrofacial Aquapure, abia lansat în România, care i-a oferit un ten curat, fin și strălucitor.

“Pielea se încarcă în timp, din pricina machiajului și a poluării, astfel că este nevoie să o curățăm perfect. Acasă nu reușim de cele mai multe ori să facem acest lucru, astfel că este necesar să apelăm la tratamente profesionale. Nu sunt adepta tratamentelor cosmetice clasice, realizate cu degetele, pentru că pot agresa pielea sensibilă.
Am făcut la Silhouette tratamentul hidrofacial Aquapure pentru a scăpa de punctele negre, de excesul de sebum și de impuritățile de la nivelul pielii. Acționează, la început, cu un jet cu apă foarte plăcut și cu aspirație delicată, care curăță toate impuritățile. Tratamentul are șase etape și îți lasă la final o piele fină și curată, ca de bebeluș. Ești tentată apoi să nici nu mai folosești machiaj, atât de surprinzător este rezultatul”, povestește Andreea Perju.

Aquapure a fost lansat în România la finalul lunii mai la centrele Silhouette.
Vedete de top l-au descoperit în premieră. Printre acestea, Andreea Marin, Adelina Pestrițu, Carmen Brumă, Ela Crăciun, Diana Enciu, Alina Tănasă, Adina Buzatu, Anca Serea, Cristina Mihaela Dorobanțu, Dana Războiu.

Aquapure este un tratament hidrofacial 4 în1 pentru o piele mai curată, mai luminoasă, hidratată și mai tânără, prin dermoabraziune delicată, care vizează tonusul neuniform al pielii, porii sufocați, excesul de sebum, pielea deshidratată, liniile fine și ridurile.

Acesta exfoliază, controlează sebumul și mărește producția de colagen pentru a lăsa pielea curată, refacută, mai strălucitoare – oferă densitate tenului.

Tratamentul se adresează ridurilor și liniilor fine, pielii lipsite de fermitate, pielii grase, acneei, pielii sensibile, hiperpigmentării.

O ședință de Aquapure costă 380 de lei la centrele Silhouette din București.