Andreea Marin dezvaluit ce ritual de înfrumusețare a moștenit de la mama și bunica sa!

Andreea Marin a fost gazda evenimentului dedicat frumuseții la care au participat clientele cunoscutelor Centre de slăbit și infrumusețare Silhouette, Mass Media și bloggeri de beauty din România. Tematica serii a fost relația specială dintre mame și fiice și sfaturile de înfrumusețare transmise din generație în generație.  Cu această ocazie, Silhouette a lansat pachete speciale de tratamente dedicate mamelor și fiicelor, specifice vârstei și nevoilor tenului lor.

Andreea Marin a subliniat importanța îngrijirii corecte a pielii, apelând la specialiștii care analizează tipologia tenului fiecăruia și recomandă exact tratamentul sau produsul potrivit.

Mi-aș dori tare mult ca în definiția frumuseții să se afle omul care știe să îmbătrânească frumos și demn, vertical, cu eleganță în atitudinea față de întâmplările vieții și cu o forță de a trece peste orice moment dificil.

O cremă și un tratament de calitate vin să completeze aducând strălucirea și încrederea de care ai nevoie pentru a te simti bine în pielea ta. Să faci pasul spre ceea ce este bine în interiorul tău, să te redescoperi că ești omul care merită respectat, pe care îți face plăcere să îl privești în oglindă, care să zâmbească chiar și atunci când cei din jur se miră că acesta poate zâmbi. Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viață cu moderație, fără excese și având două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfințenie, pentru îngrijirea lor: își țineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o cremă simplă pentru hidratare. La fel și mama. Orice descoperire în domeniu în plus e un bun câștigat.
Dar, fără acești doi pași de bază - un demachiant bun și o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi - nu poți spune că îi dau tenului tău o șansă reală să înainteze frumos în timp. Asta e lecția moștenită de mine de la femeile dragi din viața mea. Acum, în special că se apropie sărbătorile de iarnă, ar fi o idee minunată ca fiicele să le ofere mamelor lor momente de răsfăț, să le arate cât de departe a ajuns tehnologia în industria de frumusețe și să le ajute să aibă un ten mai întinerit. La Silhouette există exact aceste tratamente ce pot fi realizate, în paralel, de mame și fiice, specifice vârstei lor.  Un astfel de răsfăț periodic vine să îți ofere încrederea de care ai nevoie și respectul de sine pentru a te simti bine în pielea ta. Eu sunt, de fel, o fire băiețoasă, un om care muncește mult și care își face timp puțin pentru propria persoană.
Anul acesta am avut o schimbare majoră datorită Dianei Baicu, Director General Top Line, care m-a convins, cu eleganța pe care o are, cu argumentele subtile și pur feminine, de faptul că merit să am grijă mai multă de mine decât o făceam până atunci.  Eu, spre exemplu, aveam probleme serioase cu tenul care se păta de la soare. 2016 a fost primul an în care am evitat această problemă, după ce am avut parte de un tratament extraordinar de la Guinot,  care a făcut minuni. Mi-a îngrijit atât de bine tenul încât am reusit să trec peste anotimpul verii fără să ma mai aleg cu pete pe ten. Doamnelor, când simțiți că nu vă acordați destulă atenție nu lăsați din timpul dumneavoastră altora. Nu înseamnă egoism, nu înseamnă că îi iubim mai puțin cei din jur dacă ne dăruim și nouă timp
”, a declarat Andreea Marin.

În cadrul evenimentului au fost lansate pachete speciale de tratamente pentru mame si fiice disponibile la Silhouette.  Perfect Moments - 4 tratamente/persoana - 790 lei  ( LPG Endermolift - Tratament FACIAL anti-aging natural; Futura Ultratone - Tratament de tonifiere si fermitate pentru fata;  Guinot Hydraclean - Tratament de curatare in profunzime si luminozitate;  Academie Modelant - Revitalizare intensa si oxigenare profunda a tenului ce ofera acelasi tratament, dar adaptat varstei clientei);  Precious Moments – 1 tratament/persoana – 350 lei ( Fiica: Skinovage Babor - Tratament intensiv de hidratare si vitalitate; Mama: Academie pentru ten matur - O infuzie de hidratare si un masaj prelungit, cu efectele vizibile de revigorare pentru tenul matur).

Tot in cadrul evenimentului Moments by Silhouette au fost lansate si noi produse Guinot, Babor si Academie distribuite de Top Line.