"Salvarea relatiilor. O strategie in sapte pasi pentru refacerea legaturii cu partenerul de viata", de Dr. Phil C. McGraw

Dr. Phillip C. McGraw a convins milioane de oameni sa-si analizeze cu realism propriul comportament si sa-si reconsidere stilul de viata. Emisiunea sa, Dr. Phil, transmisa zi...

Dr. Phillip C. McGraw a convins milioane de oameni sa-si analizeze cu realism propriul comportament si sa-si reconsidere stilul de viata. Emisiunea sa, Dr. Phil, transmisa zi de zi din septembrie 2002, a doborât recorduri de audienta si a fost cea mai populara emisiune de la lansarea cu 16 ani inainte a show-ului Oprah Winfrey.

Dr. Phillip McGraw lucreaza de mai bine de douazeci de ani in domeniul psihologiei si al planificarii strategice de viata. Totodata, este un conferentiar de succes si un foarte apreciat om de televiziune, nominalizat de trei ori la premiile Emmy. Emisiunea sa, "Dr. Phil", este una dintre cele mai populare emisiuni pe tema relatiilor de cuplu din Statele Unite.

In cartea "Salvarea relatiilor", dr. Phillip McGraw analizeaza zece dintre cele mai cunoscute mituri despre cum ar trebui sa arate o relatie implinita. In acelasi timp, autorul propune o strategie alcatuita din sapte pasi, care te ajuta sa restabilesti relatia cu partenerul, dar si cu tine insati. Strategia presupune, printre altele, completarea unor teste si chestionare in urma carora sa ajungi sa-ti cunosti mai bine nevoile (de cuplu, precum si asteptarile cu care ati pornit la drum).

Sfatul cel mai de seama al autorului este mai degraba un avertisment: odata restabilita relatia cu partenerul, drumul nu s-a incheiat. Orice relatie este un proiect in continua devenire, iar strategiile care v-au salvat vor trebui sa va ghideze in mentinerea acestei relatii.

Poti cumpara cartea "Salvarea relatiilor. O strategie in sapte pasi pentru refacerea legaturii cu partenerul de viata" de Dr. Phil C. McGraw (titlu original: "Relationship Rescue. A Seven-Step Strategy for Reconnecting with Your Partner"), aparuta la editura Curtea Veche in 2007, din librarii, pa pretul de 24 lei.