Testeaza-ti gratuit auzul!

In perioada 15 august - 15 noiembrie se va desfasura campania mondiala de testare a auzului.

Testarea este gratuita atat pentru adulti cat si pentru copii, incepand cu varsta de 3 luni. Aceste testari se realizeaza cu aparatura de ultima generatie si personal specializat. Ca urmare a demararii pe plan mondial a campaniei de testare gratuita a auzului, “Hear the World”, a venit randul Romaniei, reprezentata de compania Audionova. Testarile gratuite se fac in centrele din toata tara ale companiei Audionova, iar adresele centrelor se gasesc pe site-ul oficial.

Evenimentul se bucura de sprijinul unor  mari personalitati din lumea muzicii: Rod Steward, Placido Domingo, Brian Adams, Annie Lenox, Laura Paussini, Amy Winehouse, Bobby McFerrin, Diane Krueger, ce au ales sa fie ambasadori ai initiativei  “Hear the World”.

(www.hear-the-world.com)

Rod Steward care a ales sa fie voluntar pentru a indeamna oamenii sa vorbeasca despre problema pierderii auzului a transmis mesajul: “Nu va rusinati, auzul este prea important pentru a fi ignorant”.

Hear the World – Auzi Lumea este o initiativa la nivel mondial care isi propune sa atraga atentia asupra importantei auzului si a problemelor de auz si sa promoveze o calitate buna a auzului in intreaga lume. Obiectivul initiativei Hear the World este de a educa publicul in general despre importanta auzului, impactul social si emotional si beneficiile solutiilor disponibile pentru cei care au probleme cu auzul.


Citeste si ...
Celulele stem  pot reda auzul
Implantul cohlear iti salveaza auzul
Infectiile urechii