S-a lansat site-ul www.invingemcancerul.ro

Platforma online lansata sub egida campaniei "Cancerul nu inseamna condamnare la moarte" va reprezenta o sursa utila de informatii pentru persoanele diagnosticate cu cancer si le va oferi acestora acces direct la sfaturi din partea specialistilor.

Prin intermediul site-ului, pacientii diagnosticati cu cancer vor putea intra in contact cu persoane care au trecut prin experiente similare si au invins boala, cu ajutorul tratamentului si a unei atitudini pozitive. In acest fel, site-ul www.invingemcancerul.ro reprezinta urmatoarea etapa a campaniei "Cancerul nu inseamna condamnare la moarte", menita a crea o comunitate online care sa reauneasca pacientii diagnosticati cu cancer din Romania si sa le ofere surse de informatii actualizate despre diferitele forme ale acestei maladii.

Campania, lansata in luna iunie a acestui an, isi propune sa schimbe atitudinea oamenilor despre cancer, convingand pacientii ca exista speranta oferita de solutii inovatoare de tratament, disponibile si in Romania, si incurajandu-i pe acestia sa initieze un dialog constructiv cu medicii lor in legatura cu cel mai potrivit tratament pentru tipul de boala cu care au fost diagnosticati.