S-a deschis primul spital privat de Obstetrica si Ginecologie

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Regina Maria beneficiaza de o gama larga de metode pentru terapia durerii (de la anestezie peridurala pana la metodele medicinei clasice chinezesti) si ofera mamicilor o noua alternativa la nasterea activa - nasterea in apa.

Desfasurata pe patru nivele, maternitatea beneficiaza de un bloc operator, sala de nasteri, terapie intensiva, neonatologie, rezerve si sali de operatii, dotate cu cele mai moderne tehnologii folosite in prezent in spitalele de profil din Franta si Germania pentru asigurarea unei nasteri in cele mai sigure si moderne conditii.

"In realizarea acestui proiect am avut in primul rand in vedere siguranta mamei si a copilului, iar din acest punct de vedere nu am acceptat niciun compromis", a declarat Dr.

Iosif Niculescu, directorul Spitalului Regina Maria. "Medical, tehnologic, organizatoric, profesional dar si logistic suntem la un nivel absolut compatibil cu orice clinica din Europa", a continuat acesta.

Npua maternitate care face parte din reteaua Centrului Medical Unirea (CMU) are pana in acest moment 30 de medici care asigura permanenta in cadrul spitalului si o serie de medici colaboratori care asista la nastere sau operatii. In functie de tipul nasterii si de gradul medicului care o asigura, costul acesteia poate varia intre 1880 si 2930 de euro.