O noua clinica Sanador in Bucuresti

Compania Sanador a inaugurat pe 15 februarie o noua clinica privata care asigura servicii medicale complete la standardele europene. Pentru constructia si dotarea clinicii situate in Str Dr Dimitrie Sergiu 26-28 s-au investit 6 milioane euro

Atat pentru persoanele fizice cat si pentru companii, in cadrul clinicii se efctueaza pe langa consultatii si analize medicale, explorari imagistice printre care RMN, CT, mamografie, osteodensitometrie, radiologie dentara. Sanador dispune de 30 de masini si ambulante destinate urgentelor, consultatiilor si analizelor care se pot efectua la domiciliul solicitantului.

Fisele medicale si rezultatele analizelor sunt stocate intr-un sistem informatizat, de unde pot fi comunicate prin mail pacientilor, chiar dupa mai mult timp de la realizarea lor. Pacientii vor primi un raport medical scris dupa fiecare consultatie. Compania Sanador a fost infintata in 2001, iar in prezent detine 2 clinici, un laborator si rezerve medicale private in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.