Ceea ce nu stiai despre magnetismul curativ sau bioenergie

Metoda de tratare a bolnavilor cu biocamp, magnetism intern sau, stiintific spus, prin metoda bioenergetica, este cunoscuta din timpuri stravechi. Magnetismul curativ era cunoscut in Europa Evului Mediu. In acea vreme, astfel de calitati detineau, de regula, unele fete sfinte. Calugarii credeau cu tarie in puterea vindecatoare a mainilor, unii dintre ei avand ei insisi puterea de a o vindeca. Acest remediu miraculos avea o forma oarecum diferita in Asia si mai ales in India si Orientul Mijlociu.

Caracteristic este insa un lucru - doar biserica si fetele ei sfinte puteau stabili daca acest dar al sufletului uman era de la Dumnezeu sau diavol.

Motiv pentru care multi extrasenzori au actionat in acele timpuri in conditii de "ilegalitate".

La sfarsitul secolului al XIX-lea, inceputul secolului al XX-lea, stiinta magnetismului curativ inceteaza sa mai fie o taina.



Functionarea normala a organismului uman este asigurata nu numai de patrunderea din afara a diferitilor compusi chimici si a elementelor de origine organica si anorganica, ci si de alimentarea permanenta din exterior, cu energia Pamantului, a Soarelui si a celorlalte corpuri cosmice. Aceasta energie este principiul fundamental al lumii materiale si este prezenta in orice obiect si fenomen.


Fiecare organism viu este purtatorul unui sistem bioenergetic dezvoltat in sine, cu intrarile si iesirile sale, capacitatea de a absorbi, a raspandi si a acumula energie, de a o repartiza de la nivelele organelor la cele ale celulelor. Fiecare celula, organ, sistem si organismul, in intregul sau, genereaza un biocamp, ce formeaza pentru fiecare individ, o structura specifica si caracteristica doar acestuia. Cu ajutorul biocampului, in functie de dereglarile sale energetice, se poate determina starea de sanatate a pacientului.

Avand o sensibilitate ridicata fata de biocampul celorlalti, senzitivii, prin apropierea mainilor de corpul bolnavului simt, chiar la o oarecare distanta, biocampul manifestandu-se slab, sub diferite forme: caldura, frig, intepaturi, usoara opozitie la miscarea mainilor.
Senzitivii aflati intr-o anumita stare pot vedea chiar aura (biocampul) omului. Senzatiile obtinute prin contact cu campul iti indica organele bolnave, iar prin terapie se actioneaza energetic asupra lor, imbunatatindu-se starea sanatatii organelor respective.

Terapia bioenergetica (magnetica) consta in stapanirea metodei de acumulare a energiei si transmiterea acesteia organului bolnav sau organismului ca tot unitar. Acest tratament este aplicat pe scara larga si are un grad ridicat de eficienta.


radiculita;
migrena;
bolile endocrine;
miopia;
prezbitismul;
diversele tipuri de inflamatii;
paralizia si congestiile;
astmul;
gripei;
tulburarile psihice;
ulcerele trofice;
reumatismul articular;
in cazul ranilor, accelereaza coagularea sangelui.