Ce isi doresc barbatii de la femei?

Cand un barbat iti transmite semnale ca te place, te gandesti, desigur, ce anume il atrage la tine, pentru a sti care iti sunt atuurile din punctul lui de vedere si cum il poti "da pe spate".

Cand un barbat iti transmite semnale ca te place, te gandesti, desigur, ce anume il atrage la tine, pentru a sti care iti sunt atuurile, din punctul lui de vedere, si cum il poti "da pe spate". I-ar placea lui, oare, daca ai face primul pas? Cum ar interpreta gestul tau si ce ar crede apoi despre tine? De fapt, ce il atrage la o femeie? Afli raspunsul la aceste intrebari si la multe altele citind acest articol.

Privirea, in centrul atentiei


Desi s-ar putea sa te surprinda aceasta preferinta a barbatilor, este bine sa stii ca, in medie, aproximativ 40% dintre barbati sunt atenti cel mai mult la ochii unei femei pe care tocmai au cunoscut-o. Mai bine zis, la privirea ei si la ce mesaj le transmite aceasta. Asa ca atuul numaru 1 al seductiei unei femei ramane privirea. Ochi albastri, verzi, cu machiaj sau fara... nu prea conteaza. Pe locul doi in topul "armelor" seductiei se afla surasul, urmat de picioare, aspect general, par si voce.

Barbatii isi doresc tandrete


In relatia cu iubitul tau, pune blandetea pe primul plan. Este trasatura de caracter pe care o apreciaza cel mai mult. Barbatii se dau in vand dupa tandrete, vorbe dulci si mangaieri. Daca il iei cu binisorul, ii vei capta atentia si vei obtine mult mai mult de la el decat ai reusi prin intermediul observatiilor, aducerilor aminte sau al cicalelii. Dupa blandete, printre lucrurile pe care barbatii le admira la o femeie, se numara inteligenta si abia apoi umorul.

Primul pas


Stereotipul persoanei care te abordeaza in mod indiscret, care te opreste la coltul unei strazi intrebandu-te daca nu cumva va cunoasteti din intamplare, pierde din ce in ce mai mult teren in fata domnilor stilati. Interesant este ca acestia din urma se impart in doua categorii. O parte dintre ei sunt clasici si adora sa faca pe cuceritorii, in timp ce altii sunt mai practici si mai comozi si nu i-ar deranja deloc sa faci tu primul pas. Ba chiar ar aprecia spiritul tau de initiativa, gandindu-se ca esti la fel de dezinvolta si in pat.

Prima intalnire


Pentru ca esti o femeie moderna, cuvantul egalitate te duce cu gandul la conflictul dintre barbati si femei. Egalitatea nu este insa valabila si in cazul primei intalniri. Barbatul este cel care face prima invitatie si tot el achita nota de plata. Putini sunt cei care sustin ca nu i-ar deranja sa fie invitati si sa nu achite ei nota, dar sunt dispusi sa imparta cheltuiala in doua. Probabil este vorba de orgoliu si mandria tipic masculina.

Stop criticilor


Desi barbatii nu sunt prea exigenti in ceea ce le priveste pe partenerele lor, ei au totusi cateva doleante. Te-ai intrebat vreodata ce nu suporta la tine? Primul lucru pe care il asteapta de la tine este sa incetezi sa il mai critici, observatiile tale il deranjeaza cel mai mult. In al doilea reand, ar aprecia daca ai fi mai exuberanta si i-ai imbratisa ideile cu entuziasm. Il mai deranjeaza maniile tale, gelozia, spiritul independent si devotamentul fata de cariera.

Tata, inainte de toate


A forma un cuplu inseamna a-ti lua un angajament. Sunteti impreuna de mult timp si stiti ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Tu iti faci mereu planuri in legatura cu economisirea banilor, dar stii la ce se gandeste el? Pentru majoritatea barbatilor, viitorul relatiei lor include paternitatea, inainte de toate. Pe locul doi se situeaza planul de a cumpara o casa. Poti crede ca, in opinia lor, mariajul poate veni abia dupa aceea?