Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 5 - 11 septembrie. Vezi cum vei sta cu banii, dacă-ţi vei găsi perechea săptămâna viitoare sau dacă durerile care ţi-au dat frisoane săptămâna aceasta ţi se vor mai alina.

 

 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Rezultatele unui regim alimentar corect sunt evidente pentru toată lumea. Ar trebui să te încurajezi singură pentru o asemenea muncă grea. Cumpără-ţi câteva haine noi sau bijuterii frumoase. În mod normal nu-ţi place să te răsfeţi cu asemenea lucruri, dar această situaţie ar trebui să fie o excepţie de la regulă. Este uşor să ai succes atunci când arăţi bine. Ai încredere în instinctele tale, atunci când vine vorba de o persoană tânără. Ar trebui să foloseşti o doză suplimentară de tandreţe şi dragoste faţă de această persoană.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Ultimele retuşuri la un proiect artistic iţi va oferi bună dispoziţie. De asemenea, vei atrage publicitate favorabilă. Dacă ţi-ai dorit vreodată să câştigi bani din dans, pictură sau cântat, acum este momentul să încerci. Abordând într-un mod diferit şi neconvenţional vechile probleme sau proiectele din trecut, ţi s-ar putea deschide ochii la o gamă diferită de posibilităţi. Este o perioadă favorabilă pentru dezvoltare personală şi experimentare. Lasă nimicurile şi ţinteşte nivelurile înalte.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână viaţa ta privată va fi din plin evidenţiată şi îţi va oferi numeroase satisfacţii. Dacă te pregăteşti să participi la o reuniune de familie sau o aniversare vei fi surprinsă să descoperi cât de bine te înţelegi cu cineva care te-a criticat tot timpul. Fii pregătită să accepţi scuze sincere. La locul de muncă vei fi instruită să fii în centrul atenţiei, de aceea trebuie să arăţi foarte bine. Nu vei şti niciodată când vei fi obligată să rămâi în lumina reflectoarelor.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

După ce ai fost nevoită să păstrezi liniştea atâtat timp, în cele din urmă te vei simţi în stare să spui tot ce ţi stă pe limbă. Deşi ideile tale vor fi fără îndoială şocante, ele îşi vor atinge ţinta, pentru că persoane influente te vor sprijini. Unele persoane autoritare, care cândva au fost reticente la orice propunere de modificare, acum vor începe să te asculte. Studiind modul în care unele persoane se confruntă şi rezolvă probleme similare, iţi va fi de un real ajutor. Amestecul a două modalităţi de abordare va fi extrem de eficient.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Plata unei munci pe care ai făcut-o cu ceva timp în urmă în sfârşit va sosi. Acest lucru îţi va oferi şansa să faci o mişcare îndrăzneaţă în cariera ta. Primul pas pentru a intra în afaceri ar fi poate achiziţionarea unui nou computer, telefon sau sistem de securitate. Cere sfatul unui prieten care a acumulat destulă experienţă în domeniul pe care îl urmăreşti. Sfatul acestuia va fi de nepreţuit. Împrumutul obţinut de la o bancă sau ajutorul financiar din partea unui prieten tăcut te va ajuta să culegi roadele eforturilor depuse.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Afirmarea propriei persoane îţi va oferi rezultate surprinzătoare. Oamenii vor fi impresionaţi de ideile tale originale şi s-ar putea să-ţi propună să te alături echipei lor, iar acest lucru ar putea constitui marea ta şansă la care ai visat şi ai sperat. Ai nevoie de un expert care îţi poate găsi o aplicaţie practică pentru teoriile tale. În plus, trebuie să recunoşti că admiri şi respecţi munca sa. Dacă vei rămâne alături de specialişti vei dobândi multe cunoştinţe şi experienţă care vor valora mai mult decât aurul.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

O revelaţie spirituală te va ajuta să fii mai intimă cu persoana pe care o iubeşti. Îţi vei da seama că ai fost trasă înapoi de o relaţie din trecut de pe urma căreia ai suferit cumplit. În timp ce impulsul tău de a păstra tăcerea este de înţeles, este în acelaşi timp dăunător. Secretul pentru a avea o relaţie sănătoasă este să alegi pe cineva care îţi respectă limitele. În acest fel vulnerabilităţile tale nu vor fi folosite ca o armă împotriva ta. Ai încredere într-un prieten care nu te-a dezamăgit niciodată.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cineva apropiat te poate ajuta să-ţi indeplineşti un vis special. Poţi conta pe această persoană atunci când ai nevoie de un sprijin în chestiuni delicate şi care cer multă diplomaţie. În timp ce eşti foarte bună la treburi care necesită curaj, iţi va lipsi, totuşi, iscusinţa de a te impune şi câştiga în faţa autorităţilor. Cu toate acestea, oamenii răspund bine la energia pe care o emani. Totuşi, puţin mai multă odihnă iţi va face bine. Poţi gasi unele chilipiruri minunate de mobilier, opere de artă sau alte elemente decorative în diverse magazine.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În cele din urmă vei simţi că lucrurile încep să meargă în direcţia bună. Ai muncit mult şi din greu pentru a ajunge în poziţia pe care o ocupi acum şi ar trebui să te bucuri de triumful tău. Noua ta situaţie îţi va permite să ai o situaţie materială mult mai bună. Fă-ţi timp în fiecare zi să te răsfeţi, fie că este vorba de o plimbare, de citit sau de activităţi creative. Când te simţi împlinită din punct de vedere spiritual îţi este mult mai uşor să ai grijă de sănătatea ta şi astfel nu vei mai simţi nevoia să consumi în exces diverse alimente.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Eşti gata să-ţi deschizi mintea pentru o posibilitate pe care nu ai fost în stare să o iei în considerare până acum. În trecut, ai preferat să stai împreună cu persoanele care au acelaşi statut social ca şi al tău. Acum îţi vei da seama cât de limitat a fost cercul tău social. Nu ţi-a permis absolut deloc să experimentezi diferite stiluri de viaţă şi atitudini. Acum vei avea o oportunitate extraordinară pentru a proba un alt fel de viaţă. Călătorind într-un oraş deosebit sau alăturându-te unui prieten plin de talente îţi vei împrospăta felul tău de a privi viaţa.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

O moştenire, un ramburs sau un bonus iţi pot da speranţă pentru viitor. În cele din urmă, vei fi în măsură să-ţi permiţi câteva lucruri luxoase de uz casnic care până acum nu ţi-au fost la îndemână. Veniturile tale pot creşte, mai ales dacă iţi vei găsi un loc de muncă cu activităţi artistice sau vei putea câştiga o sumă de bani semnificativă de pe urma unor drepturi de proprietate intelectuală. Fii dispusă să profiţi de o astfel de ofertă de îndată ce îţi apare în cale, altminteri un rival ţi-o va fura.

Leu (22 iulie - 22 august)

În relaţia cu partenerul tău a sosit momentul să treci la următorul nivel şi nu vei fi dezamăgită. Având pe cineva în care poţi avea cu adevărat încredere, îţi va permite să călătoreşti şi să studiezi mai mult. De asemenea, te va ajuta să înveţi o nouă metodă de a face anumite lucruri. Fii atentă la punctele forte ale partenerului tău. Dacă îţi vei juca cărţile aşa cum trebuie, poţi beneficia şi tu o parte din aceste calităţi. Tot ce trebuie să faci este să fii mai supusă. Iubitul tău va fi bucuros să te instruiască, atâta timp cât îl vei trata cu respectul cuvenit.

MAI MULT DESPRE: horoscop, zodii, astrologie, astre