Horoscopul săptămânii viitoare

Vezi ce-ţi rezervă zodiile în perioada 12 - 18 septembrie. Vezi dacă vei câştiga la loterie, dacă-ţi vei găsi sufletul pereche sau dacă îţi vor trece durerile teribile cu care te-ai confruntat în ultima vreme.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu te mai păcăli singură în ceea ce priveşte o problemă de sănătate. Este timpul să consulţi un medic. Cu cât mai repede tratezi această problemă, cu atât mai bine. Tratamentul prescris poate implica să-ţi schimbi viaţa sau să faci fizoterapie, dar este mult mai bine decât să-ţi faci un rău permanent. Banii nu prea vor sta în buzunarul tău, deci trebuie să faci sacrificii personale pentru o periodă destul de scurtă. Nu contează, eşti foarte isteaţă în găsirea chilipirurilor. Continuarea studiilor îţi va majora puterea de câştig.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă îţi vei mai răsfăţa peste măsură iubitul sau o persoană tânără, îi vei face mai mult rău decât bine. Înălţându-l pe un piedestal se va aştepta ca toată lumea să se încline în faţa lui, dar când va sosi momentul să se confrunte cu lumea de afară, se va trezi prea brusc la realitate. Încetează să mai întorci capul la comportamente nedorite sau să-ţi mai ceri scuze în numele său. Dacă nu vei spune adevărul, nimeni altcineva nu o va face. Ai încredere în instinctele tale în ceea ce priveşte un proiect pentru renovarea casei. Vei şti ce îţi doreşti şi cum să-l pui în practică.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Acum nu este o săptămână propice pentru afaceri profitabile. Ceea ce ţi se va părea ca o posibilitate de aur, de fapt ar putea fi plină de dificultăţi, capcane şi probleme. Este mai bine să aştepţi până luna viitoare să faci această mişcare. Dacă încerci să-ţi vinzi casa, probabil că vei primi în ultimul moment mai multe oferte. Păstrează-ţi răbdarea. Urmează recomandarea unui prieten pentru vizionarea unui film sau o carte. Acest lucru îţi va oferi o nouă viziune asupra vieţii.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Îţi va fi foarte greu să reţii orice informaţie, pentru că vei fi mult mai preocupată de probleme mai importante. Când cineva îţi va vorbi, cuvintele acestuia îţi vor intra pe o ureche şi îţi vor ieşi pe cealaltă. Bineînţeles că prietenii şi prietenele se vor simţi ofensate de neatenţia ta. Cea mai bună metodă de a evita necazurile este să explici situaţia. Dacă nu, vor interpreta neatenţia ta ca dezinteres. Pe de altă parte, perspectivele profesionale sunt excelente. Fii sigură că te foloseşti din plin de atuurile tale şi perspectivele întrezărite.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Chiar dacă nu îţi place, trebuie să te preocupi mai mult de situaţia ta financiară. Vezi de câţi bani dispui şi cât de mulţi datorezi. Dacă ai multe facturi neplatite, este important să elaborezi un plan pentru a le achita. Este mult mai uşor să-ţi îndeplineşti aceste obligaţii atunci când ştii exact cât datorezi. Nu te lansa într-o luptă pentru putere cu partenerul tău. Vei subestima abilităţile lui şi până la urmă vei pierde.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Nu-ţi lăsa imaginaţia să pună stăpânire pe tine, mai ales dacă este vorba de o relaţie. Uneori sentimentele tale vor fi de automulţumire. Dacă vrei ca relaţia ta de dragoste să înflorească, va trebui să găseşti modalităţi de a-ţi încânta şi surprinde partenerul. Fereşte-te să intri într-o luptă pentru putere cu un coleg ale cărui abilităţi sunt superioare faţă de ale tale. Dacă şeful tău va trebui să facă o alegere, tu vei fi aceea care ar putea să aibă probleme foarte greu de rezolvat.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Oamenii vor încerca să profite de latura generoasă a caracterului tău. Asigură-te că acest lucru nu se va întâmpla. Fii pregătită să spui NU atunci când prietenii îţi vor cere bani. Aceştia vor fi surprinşi de refuzul tău, pentru că de obicei nu le refuzi nimic. Punând acum piciorul în prag, vor învăţa că bunătatea ta nu este ceva permanent şi de la sine înţeles. Probabil că vor exista unele discuţii în legătură cu o sumă de bani sau proprietăţi. Nu te baza pe această sumă pentru a-ţi rezolva o problemă financiară. Trebuie să găseşti altă sursă de venituri.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dacă vei dori să te lansezi în diverse afaceri împreună cu prietenii s-ar putea să faci o mare greşeală. Nu îţi poţi permite să strici o relaţie perfectă din cauza unei neînţelegeri financiare. Dacă cineva încearca să te convingă să faci o investiţie, răspunde-i cu un NU hotărât. Acest lucru va fi puţin deranjant la început, dar este mult mai bine să procedezi aşa decât să pierzi o relaţie de prietenie. Nu lăsa ca dezaprobarea cuiva apropiat să te împiedice să-ţi descarci furia în legătură cu o problemă de familie. Trebuie să fii cinstită cu sentimentele tale.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vei începe să te întrebi dacă eşti capabilă să faci treabă la un nivel înalt. Nu este vorba că îţi lipsesc aptitudinile necesare, este doar faptul că eşti obosită şi abătută. În momente ca acestea, trebuie să te concentrezi pe viaţa personală. Fă-ţi mai mult timp pentru preocupări creative care îţi pot oferi multe bucurii. Grădinăritul, poezia, pictura sau orice altă activitate creativă ce necesită efort şi lucru manual. Dacă ai rămas în urmă cu activităţile de rutină, nu dispera, vei putea recupera atunci când te vei simţi pregătită.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În această săptămână vei fi foarte iraţională într-o chestiune ce ţine de etică. Refuzul tău de a privi lucrurile şi din punctul de vedere al altei persoane este iraţional. Adevărul este că ambele părţi pot face concesii, în aşa fel încât să puteţi ajunge la un acord satisfăcător. Aruncându-vă tot felul de insulte nu veţi face decât să vă îndepărtaţi unul faţă de celălalt. Cu cât mai repede veţi rezolva această problemă, cu atât mai devreme vă veţi recupera bucuria de a trăi.  Te-ai săturat şi ai obosit să stai pe gânduri. Lasă-ţi orgoliul deoparte, recunoaşte că ai greşit şi ia-o de la capăt.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Verifică-ţi cu foarte mare atenţie facturile. S-ar putea să descoperi probleme cu taxele sau cu alte obligaţii restante. Când vine vorba de bani, este foarte important să fii vigilentă. Nimeni altcineva nu este mai interesat decât tine. O amintire nefericită din copilărie este pe cale să discrediteze o relaţie intimă. Trebuie să te împaci cu dezamăgirea şi să mergi mai departe. Dacă vei rămâne agăţată de trecut, nu vei reuşi niciodată să cunoşti fericirea. Poate că este momentul să apelezi la un terapeut care te poate ajuta să dai un sens sentimentelor tale.

Leu (22 iulie - 22 august)

Nu vei putea să salvezi pe cineva de el însuşi. Este momentul să laşi un prieten, o rudă sau un coleg de muncă să suporte consecinţele acţiunilor sale. Nu trebuie să-i fereşti tu de necazuri, nu le menaja ego-ul şi încetează să-ţi mai ceri scuze pentru comportamentul urât al acestora, pentru faptul că le-ai acordat permisiunea să continue cu un anumit proiect, iar aceştia acţionează prosteşte sau se pun în pericol. O slujbă impresionantă iti va oferi mai mulţi bani pentru lux, dar vei suferi din punct de vedere emoţional, în consecinţă fii pregătită.

MAI MULT DESPRE: horoscop, zodii, astre, previziuni, Astromax