7 detalii din baia ta care spun multe despre tine

S-ar putea să nu știi acest lucru, dar modul în care aranjezi obiectele în baia ta poate spune multe despre tine!

Lucruri precum faptul că rotești hârtia igienică deasupra sau dedesupt poate spune multe despre personalitatea ta. Află ce spun experții despre modul în care îți arajezi lucrurile în baie!

7 detalii din baia ta care spun multe despre tine:

1. Rola de hârtie igienică

Dacă rotești hârtia igienică pe deasupra, poate însemna că îți place să te afirmi și să domini orice situație. Îți place să fii responsabilă și apreciezi organizarea și ordinea.

Dacă rotești hârtia igienică pe dedesupt, s-ar putea să fii mai liniștită. Potrivit experților, ești mai relaxată și mai de încredere.

Și, există oameni care preferă ambele moduri, iar acest lucru poate însemna că aceștia minimizează conflictele și, în general, sunt mai flexibili.

2. Dulapul din baie

Dulapul de baie este locul în care păstrăm lucruri personale, cum ar fi articole de toaletă, medicamente, pensete, bandaje sau orice altceva de care avem nevoie. Sunt puse unele peste celelalte și amestecate între ele? Ei bine, această dezordine ar putea indica faptul că îți place să explorezi și să depășești standardele tradiționale. Ești o persoană creativă cu o mulțime de idei noi și strălucitoare.

Dacă ai totul aranjat și într-o ordine perfectă, acest lucru ar putea înseamnă că dezordinea creează tensiune în tine.

În cele din urmă, este vorba despre personalitatea ta. Dacă de obicei ești o persoană mai dezordonată, atunci haosul nu te deranjează deloc. Dar, dacă de obicei ești o persoană care păstrează totul curat și în ordine și începe brusc să fie neglijentă și dezordonată, ar putea fi un semn de depresie.

3. Scaunul de toaletă

Aceasta este o dezbatere lungă și nesfârșită. Depinde într-adevăr de cine locuiește în casa respectivă. Pentru confort, scaunul de toaletă trebuie lăsat jos dacă există mai multe femei în casă sau dacă numărul femeilor este egal cu numărul bărbaților. Dacă este invers, atunci ar trebui ridicat.

Dacă aceasta nu este o problemă de conflict în casa ta, asta înseamnă că este posibil să fii o persoană care preferă un mediu liniștit, fără a dori să aleagă fiecare detaliu.

4. Recipientele cosmetice

Dacă păstrezi prea multe recipiente de șampon, geluri de duș, balsamuri și creme (unele dintre ele chiar goale), înseamnă că ai putea avea un factor mare de stres în viața ta. Dezordinea te poate face să te simți vinovată că nu ești mai organizată, alături de sentimentele de stres, astfel încât să te simți jenată dacă cineva intră în baia ta.

Pe de altă parte, dacă baia ta este prea goală și tot ce ai acolo este un săpun și un șampon, acest lucru ar putea înseamna că îngrijirea corpului nu este una dintre prioritățile tale principale.

5. Culoarea băii tale

Modul în care zugrăvești sau decorezi baia poate desvălui multe despre tine, De exemplu, dacă alegi culoarea portocaliu pentru pereți, înseamnă că ești foarte sociabilă, dar ești și inteligentă și cu aspirații mari. Băile complet albe arată că ești pașnică și radiantă. Băile roz au fost foarte populare la un moment dat și este o nuanță care indica calmul.

Negrul, pe de altă parte, este foarte formal, arătând că ești un om demn și echilibrat. Albastru deschis descrie o persoană sensibilă și libertină. Roșul este o culoare puternică pentru o persoană puternică, plină de viață, șarmantă și afectuoasă.

6. Chiuveta și cada

Au fost scrie o mulțime de cărți despre psihologia din spatele curățeniei și acest lucru nu se va termina în curând. Mai simplu spus, dacă speli chiuveta și cada des, atunci există șanse mai mari să fii mai sănătoasă decât persoanele care nu o fac.

În plus, odată ce aceste obiecte sanitare sunt curățate, te simți mai bine cu tine însăți. Pentru că starea din interior se transmite și la exterior. Și, vei fi mai productivă și chiar în formă.

7. Imaginea de ansamblu

Dacă intri în baie și arunci o privire în jur, care este impresia generală pe care ți-o faci? Slipesc toate și e super curat sau totul e haotic? Dacă îți place ca totul să fie imaculat și organizat, aceasta este o calitate de admirat. Dar, dacă un singur obiect mic este mișcat și nu mai este la locul lui, atunci ar fi bine să arunci o privire asupra comportamentului tău obsesiv-compulsiv.

Dacă baia ta este haotică la prima vedere, dar știi exact unde să găsești fiecare obiect, nu este nimic în neregulă cu tine. Multe persoane sunt dezordonate și asta e perfect în regulă. De fapt, dacă nu te axezi pe cele mai mici detalii, s-ar putea să fii mai relaxată, mai creativă și mai spontană.

Sursă: brightside